Horoscop. Patru semne ale zodiacului își vor găsi sufletul pereche până la finalul anului

Autorul articolului: Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Horoscop. Patru semne ale zodiacului își vor găsi sufletul pereche până la finalul anului
Horoscop. Patru semne ale zodiacului își vor găsi sufletul pereche până la finalul anului

Mai e puțin până la finalul anului, însă unii nativi mai au de finalizat anumite lucruri. Unii dintre ei vor reuși chiar să-și găsească sufletul-pereche. Astrologul rus Lyudmila Bulgakova a dezvăluit care sunt semne ale zodiacului care vor avea timp să-și întâlnească, până la finalul anului, marea dragoste. 

Berbec - Fiind emoționali și senzuali, reprezentanții acestui semn sunt mereu înconjurați de admiratori ai farmecului și atractivității lor. Sfârșitul anului 2021 nu va fi o excepție: Berbecii nu vor rămâne singuri. Deoarece vor exista mai mulți pretendenți la inima lor, Berbecii trebuie să se concentreze și să facă alegerea corectă. Persoana pe care o vor alege trebuie să-i facă cu adevărat fericiți. Important este să-și asculte inima și nu mintea, atunci când vor lua această decizie importantă.

Taur -  Nativii celibatari își vor întâlni iubirea vieții lor atunci când nu se așteaptă. O întâlnire neașteptată le va da viața peste cap. Taurii își vor cunoaște sufletul-pereche în cel mai obișnuit loc și într-un moment total nepotrivit. Astrele îi sfătuiesc să nu ignore acestă nouă persoană din viața lor, deoarece chiar ea poate fi cea lângă care vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți.

Ar putea să-ți placă:

Fecioară - Nativii vor avea parte de o dragoste pasională, care va izbucni cu viteza fulgerului. Însă cât de mult timp va dura această dragoste, depinde chiar de reprezentanții semnului. Ceea ce arde puternic nu se estompează întotdeauna la fel de repede. Dacă își doresc, cei doi parteneri pot întreține „focul” dragostei mulți ani de acum încolo. Cel mai important lucru într-o astfel de situație, susține astrologul rus Lyudmila Bulgakova, este să nu facă mișcări bruște, în urma cărora focul pasiunii se poate stinge rapid.

 

Pești - Reprezentanții celibatari ai acestui semn trebuie să fie pregătiți, deoarece soarta le pregătește întâlnirea cu persoana care le este predestinată. Și totul se va întâmpla atât de simplu, încât nativii Pești, care sunt niște persoane pline de romantism, vor fi un pic dezamăgiți. Ei își doresc ca întâlnirea cu sufletul-pereche să fie plină de emoții și culori, exact ca în poveștile de dragoste. Astrele le transmit să se mulțumească ce ceea ce le oferă soarta. Mai mult, sfârșitul acestei povești de dragoste se va dovedi a fi cel mai romantic, iar reprezentanții zodiei vor avea parte de mulți ani de fericire în familie.

Citește și: Care sunt evenimentele importante ale lunii decembrie 2021. Daniela Simulescu vine cu detaliile - VIDEO

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel