Horoscop dragoste, vineri, 16 octombrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

Horoscop dragoste, 16 octombrie 2023.

Berbec

Este posibil să redefiniți termenii unei relații în această săptămână. Trebuie să muncești pentru o relație dacă vrei ca aceasta să fie ceea ce îți dorești. În timpul conjuncției de astăzi a Lunii cu Pluton, atitudinea ta despre deal breakers, ce ești dispus să faci pentru dragoste și cât de departe ești dispus să mergi se poate schimba.

Taur

 Poți învăța multe din iubire, iar în timpul tranzitului Lunii conjuctând Pluton în Capricorn, poți fi un pic cam dură când vrei să fii. Aceasta este o perioadă sensibilă pentru tine. Aveți grijă la încăpățânare și mândrie. Ambele pot submina adevăratele tale dorințe în dragoste.

Gemeni

Există un timp și un loc pentru orice, iar dezvăluirea secretelor întunecate s-ar putea să nu fie acum. În timpul tranzitului Lunii conjuct Pluton în Capricorn, s-ar putea găsi că este mai bine să îngropați securea războiului și să lăsați ceva să treacă. Agitarea potului într-o relație în timpul lui Mercur retrograd poate fi neproductivă. Așteptați până în noul an pentru a aduce lucrurile în discuție sau pentru a reveni asupra unei probleme.

Rac

O relație poate vedea o schimbare semnificativă, iar de data aceasta poate implica întoarcerea unui fost în viața ta. Luna conjuctând Pluton în Capricorn te poate face să simți o persoană pe care o cunoșteai și s-ar putea chiar să te sune. Poate exista o încheiere în acest moment și poate ajuta la vindecarea inimii tale acolo unde credeai că nu te vei mai recupera niciodată.

Leu

Există câteva lucruri care s-ar putea să nu fie în regulă în relația ta actuală, dar asta nu înseamnă că totul este fără speranță. Tranzitul Lunii conjuctând Pluton în Capricorn poate fi ajutorul de care ai nevoie pentru a vedea lucrurile într-o nouă lumină. Este posibil să găsești soluții la probleme complexe și să descoperi că ești mai rezistent decât credeai cândva când vine vorba de dragoste.

Fecioară

Planificați o întâlnire, și păstrați-o simplă și frugală. Toată lumea iubește o seară distractivă în oraș, iar un partener în care scânteia s-a stins ar putea să te surprindă. Luna conjuctând Pluton în Capricorn poate fi imboldul de care ai nevoie spre o aventură romantică nu doar dulce, ci și întemeiată pe dragoste pură.

Balanță

Dragostea este acolo unde este inima, iar în timpul acestui tranzit Luna conjuct Pluton în Capricorn, inima ta este aproape de familie și de casa ta. Această seară este perfectă pentru a conduce în jurul valorii de a vedea luminile de vacanță sau pentru a face cumpărături. S-ar putea să vă bucurați de aducerea în spiritul sezonului cu muzică de sărbători și un film pe care să îl vizionați cu cei dragi.

Scorpion

Există atât de multe moduri de a spune te iubesc persoanelor la care ții. Iar acest tranzit Luna conjuct Pluton în Capricorn te invită să îți consolidezi angajamentul pe care îl ai față de persoanele din viața ta care vor rămâne mereu în inima ta. Scrie scrisori de dragoste. Poate înrămați o fotografie drăguță cu tine și cu persoana semnificativă pe care să o puneți lângă patul ei.

Săgetător

Acesta este un moment minunat pentru a împărți bogăția cu ceilalți. Dacă ai fost binecuvântat financiar în timpul tranzitului Lunii conjuctând Pluton în Capricorn, ia în considerare posibilitatea de a dona bani pentru o cauză bună. Puteți chiar să cumpărați un cadou pentru un prieten în onoarea acestuia. Dacă cunoști o familie nevoiașă, ia în considerare să le cumperi curcanul sau șunca de sărbători sau să faci rost de ceva care să aducă puțină veselie în viața lor.

Capricornul

Acesta este timpul tău pentru a face o schimbare în viață care contează. Luna conjuctă Pluton în semnul tău este întâlnirea finală a acestor două energii. Este un moment bun pentru a stabili un obiectiv sau o intenție în dragoste. Scrie unul și pune-ți toate emoțiile în el. Nu-ți fie teamă să gândești în stil mare! Pluton îți poate da putere intențiilor tale, iar Luna te poate ajuta să pui toată inima în a cere ceea ce îți dorești.

Vărsător

Uneori trebuie să vă despărțiți, iar alteori trebuie să vă dați seama cum să rămâneți împreună. Luna în conjuncție cu Pluton în Capricorn scoate la iveală ambele domenii ale vieții tale. S-ar putea să descoperi că astăzi este o zi pentru discuții. Poți pune toate problemele pe masă și poți explora ce își dorește cu adevărat inima ta și ce simte și partenerul tău.

Pești

Este o zi excelentă pentru a petrece timp cu prietenii pe care îi iubești, mai ales dacă sunt colegi de muncă care îți sunt apropiați de ani de zile. Luna conjuctând Pluton în Capricorn te poate ajuta să sărbătorești tipul de relații care sunt înrădăcinate în fidelitate și dragoste, dar de natură platonică. Plănuiește o mică seară de cină pentru un schimb de cadouri de Moș Crăciun alb sau coace ceva de împărțit cu ceilalți de la birou.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel