Horoscop- DRAGOSTE, săptămâna 13-19 noiembrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

Horoscop săptămânal:13-19 noiembrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  

Cea mai romantică zi: Luni, 13 noiembrie 


Energie conducătoare: Luna Nouă în Scorpion, guvernatorul transformărilor masive 

Oricât de mult ai ști că în viața ta se anunță schimbări dramatice, acestea s-ar putea să se simtă neașteptate în această săptămână, deoarece sosesc odată cu Luna Nouă în Scorpion. Sunteți pregătiți acum să treceți într-o nouă fază a vieții, nu doar de Luna Nouă, ci și de ciclul de eclipse care are loc în Berbec și Balanță în următorii doi ani.

Acum este momentul să vă clarificați cu privire la ceea ce rezonează cu voi și ceea ce nu. Reflectați asupra adevăratelor voastre sentimente, fie că este vorba despre relația actuală sau despre ceea ce sperați să atrageți în viața voastră, deoarece să știți la ce lucrați va fi esențial pentru a putea crea. 

Luna Nouă și Pallas în Scorpion te ajută să te lămurești cu privire la ceea ce îți dorești de la iubire, în timp ce Marte te încurajează să nu petreci acest timp doar în mintea ta, ci să începi să acționezi cu adevărat. Acest lucru poate însemna că te trezești că nu mai poți nega adevărul despre o relație din viața ta și că trebuie nu doar să spui ceva, ci și să ai un plan pentru a merge mai departe. Amintește-ți că, chiar dacă ți se pare o provocare, asta nu înseamnă că nu ești menită să o faci. Îmbrățișează-ți curajul și ai încredere în inima ta pentru a te conduce înainte.

Taur
(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai romantică zi: Luni, 13 noiembrie 

Energie conducătoare: Luna Nouă în Scorpion guvernează toate chestiunile legate de dragoste și relații 

Luna Nouă în Scorpion te înconjoară cu o energie împuternicitoare pentru a te concentra asupra vieții tale romantice, în timp ce te abandonezi emoțiilor profunde din inima ta. Această Lună Nouă are loc imediat după Eclipsa Lunară de Lună Plină din Taur, care a fost despre încheierea unui ciclu din ultimii doi ani, iar acum ești ghidat spre ceea ce vrei să inițiezi într-un nou ciclu. Reflectează asupra a tot ceea ce ai învățat despre tine și despre ceea ce ai nevoie din punct de vedere romantic din ultimii doi ani, iar apoi fii dispus să pui totul la bătaie pentru a face din asta o realitate.  


Luna Nouă în Scorpion te îndreaptă spre acțiune, ceea ce reprezintă că ar putea fi momentul să te deschizi și să exprimi profunzimea sentimentelor pe care le ai pentru cineva apropiat sau chiar că ți-ai dat seama că tânjești după o conexiune profundă. Tu dai tonul pentru ceea ce vei dori să creezi în viața ta, iar acum este momentul să vezi cu adevărat că orice risc pentru iubire este întotdeauna unul care merită asumat.

Gemeni 
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai romantică zi: Luni, 13 noiembrie 


Energie conducătoare: Mercur în Săgetător sextil cu Venus în Balanță, aduce discuții importante despre angajament 

Mercur se află în prezent în Săgetător, luminând sectorul tău romantic, în timp ce Venus în Balanță evidențiază teme legate de fericire și angajament. Stai într-un loc frumos din punct de vedere energetic în această săptămână, dar trebuie să te asiguri că păstrezi spațiu pentru conversații importante, pe măsură ce apare necesitatea.

Pentru tine, aceasta ar putea fi o săptămână în care să discuți cu partenerul tău despre obiective viitoare, planuri sau chiar angajamente mai mari, cum ar fi o cerere în căsătorie. Evenimentele din această săptămână se vor baza pe ceea ce ai lucrat în interiorul tău în acest an pentru a aduce o mai mare bucurie și acea relație specială în viața ta. 

Având loc în aceeași zi cu Luna Nouă în Scorpion, acest moment important cu partenerul tău este despre punerea în aplicare a creșterii tale pe măsură ce creați o relație mai sănătoasă împreună. Folosește-ți înțelepciunea interioară și onorează-te în toate modurile în care poți aborda aceste conversații, deschis la creștere, în timp ce îți aperi în continuare nevoile. Acesta este începutul unei relații de dragoste care va putea dura cu adevărat o viață întreagă.

Rac

(21 iunie - 22 iulie) 

Cea mai romantică zi: Luni, 13 noiembrie 

Energie conducătoare: Mercur în Săgetător, în sextil cu Venus în Balanță, aduce discuții legate de casă și de sănătate.  

Pe parcursul anului trecut, ai trecut prin multe schimbări în ceea ce privește relația ta sentimentală, datorită faptului că Pluton a ieșit și apoi a revenit în Capricorn, semnul care reprezintă dragostea pentru tine. Acest lucru rupe un tipar pe termen lung de a face doar ceea ce trebuie să faci sau de a îndeplini dorințele și nevoile altora, astfel încât să poți crea o relație care să se potrivească nevoilor sufletului tău. Cu toate acestea, săptămâna aceasta aduce în discuție o conversație importantă, deoarece Mercur în Săgetător și Venus în Balanță evidențiază teme legate de casă, familie, rutină și bunăstarea ta.  


Indiferent de locul în care te afli în procesul de transformare din cadrul vieții tale sentimentale, nu este niciodată un moment nepotrivit să vă puneți de acord pentru mai multă liniște sau să schimbați modul în care comunicați unul cu celălalt. Este exact ceea ce ar trebui să faci și, în timp ce Pluton se va muta din nou în Vărsător în ianuarie 2024, acum este momentul să profiți la maximum de tot ceea ce ai învățat, astfel încât să începi să vezi roadele întregii tale munci.

Leu  
(23 iulie - 22 august) 

Cea mai romantică zi: Luni, 13 noiembrie 


Energie conducătoare: Lună Nouă în Scorpion în sectorul tău de casă și familie 

Energia Scorpionului îți guvernează casa și viața de familie, afectând locul pe care îl numești casă, vindecarea generațiilor și chiar intimitatea domestică pe care o împărtășești cu partenerul. Deși preferi să-ți trăiești viața cu îndrăzneală și în afara cutiei, asta nu înseamnă că nu ai nevoie de un loc pe care să-l numești acasă sau că legătura emoțională a unei relații nu este la fel de importantă. Uneori, însă, viața îți poate distrage atenția sau chiar te poate deruta, astfel încât să uiți că, sub entuziasmul de a experimenta tot ceea ce viața are de oferit, tânjești totuși după un loc pe care să-l numești acasă, la care să te întorci.  

Luna Nouă în Scorpion aduce o decizie bazată pe nevoia ta emoțională profundă de conexiune și de casă. În timp ce te gândești să te muți sau să te muți cu partenerul tău, îți dorești, de asemenea, cu adevărat o relație care să te facă să te simți ca acasă. După ce ai învățat că nu trebuie să îți sacrifici dorința de aventură pentru persoana potrivită, te poți relaxa în sfârșit primind sprijinul emoțional pe care ți l-ai dorit întotdeauna.

Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Cea mai romantică zi: Duminică, 13 și 19 noiembrie 

Energie conducătoare: Pallas în Scorpion, care pledează pentru adevărul tău emoțional prin vulnerabilitate 

Asteroidul Pallas guvernează peste temele înțelepciunii, intuiției și necesitatea de a pleda sau chiar de a lua armele pentru a lupta sau proteja ceea ce știi că este adevărat. În Scorpion, acest lucru se joacă pe adevărul tău emoțional, împreună cu legătura profundă a unei relații. Deși nu vrei să simți că trebuie să te lupți în mod constant cu partenerul tău, Pallas în Scorpion îți cere în schimb să te asiguri că acorzi timpul necesar relației, alături de a pleda pentru ceea ce ai nevoie și chiar să te asiguri că îi asiguri spatele partenerului tău la bine și la rău.  

Cel mai important lucru pe care trebuie să te concentrezi este adevărul tău emoțional și ceea ce simți că prețuiești cel mai mult, împreună cu ceea ce te ghidează intuiția ta să faci. Apoi, luați această înțelepciune și cunoaștere și începeți să vă ajustați în viața voastră pentru a onora această relație prin conversații vulnerabile, prin schimbarea programului pentru a vă face mai mult timp împreună sau chiar pur și simplu pentru a repara orice sentimente rănite. Puțină iubire va ajuta foarte mult la restabilirea conexiunii pe care o căutați.

Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Cea mai romantică zi: Duminică, 13 și 19 noiembrie 

Energie conducătoare: Pallas în Scorpion, care onorează ceea ce ai nevoie și prețuiești într-o relație 

Întrucât ai trecut printr-un tunel intens de creștere în ultimii doi ani, a sosit momentul să onorezi ceea ce meriți de la viață și de la iubire. Pe măsură ce Pallas trece în Scorpion, petreceți un timp liniștit cu voi înșivă, în timp ce reflectați la ceea ce meritați să primiți, să construiți și ce valori direcționează calea vieții voastre. În timp ce ai crescut enorm, trebuie să te asiguri, de asemenea, că îți permiți să evoluezi pe deplin, astfel încât să poți primi ceea ce ai meritat dintotdeauna de la iubire. 

Reflectează asupra oricărei energii nereciprocite, a tot ceea ce simți că este dezechilibrat în relația ta sau chiar în viața ta. De exemplu, dacă partenerul tău este cea mai importantă persoană pentru tine, dar deseori se află pe locul trei sau chiar patru pe lista ta de priorități, atunci este un lucru pe care trebuie să-l reconsideri. Nu ar trebui să simți că îți sacrifici sinele interior pentru a face ceva să se întâmple, dar trebuie să începi să onorezi ceea ce îți dorești cu adevărat de la viață. Atunci când știi ce valorezi, îți schimbi modul în care te miști în viață și în dragoste, ceea ce stabilește un nou precedent pentru a primi ceea ce ți-ai dorit întotdeauna.

Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cea mai romantică zi: Luni, 13 noiembrie 

Energie conducătoare: Luna Nouă în Scorpion, care te ajută să începi un ciclu nou-nouț în dragoste 

Luna Nouă răsare în Scorpion, împreună cu Soarele și Marte, însă Uranus este opus în Taur, semnul care îți guvernează relațiile romantice. Această lunare este mai mare decât simple întâlniri romantice surpriză. Totuși, aceasta este o posibilitate, dar este vorba despre schimbarea modului în care gândești despre dragoste și despre ceea ce ești dispus să accepți în ceea ce privește relațiile.

Eclipsa lunară de Lună Plină în Taur de la sfârșitul lunii octombrie a ajutat la încheierea unui ciclu, dar acum unul nou-nouț este gata să înceapă. Asigură-te că fiecare decizie pe care o iei este una pe care ți-o dorești cu adevărat în viitorul tău și nu doar pentru că este ceva ce ți se oferă sau care pare ușor.  

Cu Soarele, Luna și Marte, toate în Scorpion, opuse lui Uranus în Taur, te desprinzi de un status quo în timpul acestei luni și faci ceva pentru tine în loc de ceea ce a devenit previzibil. Folosește acest lucru ca pe o oportunitate în timpul sezonului zodiacal pentru a-ți onora întoarcerea solară și pentru a începe acest nou capitol din viața ta la care ai visat, pe măsură ce te îndepărtezi cu încredere de tot ceea ce nu este menit pentru tine, astfel încât să poți merge spre ceea ce este.

Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Cea mai romantică zi: Luni, 13 noiembrie 

Energie conducătoare: Luna Nouă în Scorpion, care îți onorează visele și intuiția

Sezonul tău din zodia Săgetător este la doar o săptămână distanță, ceea ce reprezintă un moment prielnic pentru noi începuturi și pentru a-ți reorienta energia pentru noul an care urmează. Înainte de a începe toate sărbătorile, este timpul să reflectezi nu doar la visele tale pentru viața ta, ci și la orice gânduri sau sentimente pe care le ții îngropate în loc să le prelucrezi și să le accepți.


Deși este inconfortabil să îmbrățișezi sentimente dificile, cum ar fi inima frântă sau regretele, nu poți crește cu adevărat sau merge mai departe dacă continui să te prefaci că nu există. În schimb, vedeți procesarea și simțirea tuturor lucrurilor ca deschizând calea pentru a vă onora acele vise pe care le aveți pentru viața și relația voastră. 

Tot ceea ce poți visa este posibil, dar trebuie să te asiguri că nu porți cu tine nimic care nu lucrează împotriva ta. Acordă-ți un timp de reflecție, de singurătate, pentru a te gândi dacă încă mai adăpostești sentimente dureroase sau temeri legate de viitor. Pe măsură ce apar diferite lucruri, încercați să practicați afirmații sau activități de jurnal de vindecare pentru a vă onora adevărul. Aducând acceptarea a ceea ce ai purtat, vei începe să primești mai multe descărcări intuitive pentru alegerile pe care ar trebui să le faci în acest moment. Doar un cap și o inimă limpezi pot decide cu adevărat ce face parte din creșterea ta sau un ciclu repetat de răni.

Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 


Cea mai romantică zi: Luni, 13 noiembrie 

Energie conducătoare: Luna Nouă în Scorpion, semnificând o perioadă de împlinire a dorințelor  

Deschideți-vă inima și credeți în magia noilor începuturi, pe măsură ce Luna Nouă în Scorpion întunecă cerul nocturn. Aceasta este șansa ta de a respira în inima ta, de a crede în dorințele stelelor căzătoare și de a-ți aminti că tu poți decide cum vrei să-ți creezi viitorul. Dar, diferit față de înainte, nu faci acest lucru singur, ci cu sprijinul și încurajarea unui partener iubitor. Chiar dacă te-ai simțit declanșată în ultima vreme, este important să-ți amintești că trecutul este cu adevărat în spatele tău, astfel încât să poți profita de noua și frumoasa oportunitate de creștere din viața ta. 

Partea din viața ta care guvernează împlinirea dorințelor este, de asemenea, cea care guvernează comunitatea ta și sprijinul celor care te înconjoară. Chiar dacă ești încă în procesul de îndeplinire a dorinței de a-ți găsi un partener, aceasta este șansa ta de a ajunge la cei din jurul tău. Întreabă dacă vreun prieten sau coleg de serviciu are pe cineva cu care îți poate aranja o întâlnire, vorbește cu ceilalți mai vulnerabil și lasă-te îmbrățișat de conexiunile celor care te pot ajuta cu adevărat să transformi orice dorință în realitate.

Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 

Cea mai romantică zi: Luni, 13 noiembrie 

Energie conducătoare: Mercur în Săgetător sextil Venus în Balanță, conversații sănătoase despre viitor și transformarea viselor în realitate 

Chiar dacă în acest moment te concentrezi în principal pe chestiuni legate de carieră, în timp ce afluxul de energie din Scorpion te cheamă să îți îmbunătățești poziția profesională, există încă loc de creștere în cadrul vieții tale romantice. Chiar și această pauză în a te concentra pe relația ta nu este rea, deoarece reprezintă spațiul de pace și ușurință pe care l-ai găsit. Pe măsură ce continui să primești relația pe care ai construit-o, fă-ți timp pentru câteva conversații importante despre viitorul tău, despre noi posibilități sau chiar despre planificarea unei călătorii împreună.  


Mercur în Săgetător și Venus în Balanță te fac să deschizi conversații cu ceilalți despre cum să duci lucrurile într-o nouă direcție, fie că este vorba de un angajament mai mare sau chiar de o oportunitate de călătorie. În acest moment, ești în stare să gândești în afara cutiei. Creează-ți spațiul pentru a te folosi de resursele celor din jurul tău, deoarece aceștia ar putea avea idei care să te ajute pe drumul tău sau să aibă sugestii uimitoare despre ce experiențe poți împărtăși cu partenerul tău pentru a te ajuta să trăiești aventura și romantismul la care tânjești. Uneori, faptul că nu ai nimic în neregulă poate, în sine, să te simți străin. Pentru tine, este, de asemenea, o dovadă a tot ceea ce ai depășit, iar acum singurul lucru care rămâne de făcut este să te bucuri de dragostea pe care ai creat-o.

Pești  
(19 februarie - 20 martie) 

Cea mai romantică zi: Luni, 13 noiembrie 


Energie conducătoare: O Lună Nouă în Scorpion aduce noi oportunități pentru romantism  

Energia Scorpionului domină zona din viața ta care reprezintă abundența, norocul, planurile și chiar oportunitățile de călătorie. În timp ce această Lună Nouă în Scorpion poate aduce o poveste de dragoste la distanță sau întâlnirea divină a cuiva în timp ce ești în vacanță sau într-o călătorie de serviciu, ea reprezintă o schimbare în modul în care te gândești la dragoste. În această parte a hărții tale, ești îndrumat să îți asumi riscuri mai mari, să faci lucrurile altfel decât ai făcut-o până acum și să te aventurezi în afara zonei de confort pentru a-ți urma visele.  

Dacă călătoriți, acordați atenție celor din jurul vostru, deoarece un zâmbet întâmplător se poate transforma în mai mult. Chiar dacă sunteți atașați, o călătorie împreună sau începerea planificării uneia poate reprezenta un moment special și unic pentru a vă aprofunda și dezvolta conexiunea. Fiți atenți la orice planuri de ultim moment și, chiar dacă vi se pare brusc, încercați să le îmbrățișați cu curiozitatea de a experimenta tot ceea ce puteți, deoarece Uranus poate aduce niște oportunități bruște pentru o întâlnire sau chiar un weekend departe. Cu cât poți profita mai mult de noua energie care vine în viața ta, cu atât mai mult vei ajunge să experimentezi tot ceea ce ai visat.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel