Horoscop DRAGOSTE pentru săptămâna 22-28 ianuarie 2024. Vindecare pentru o zodie

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

Horoscop săptămânal dragoste. Previziuni pentru fiecare zodie în parte.

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  


Cea mai bună zi a iubirii: Joi, 25 ianuarie, Lună Plină în Leu în casa ta de căsnicie  

Luna Plină în Leu va răsări în casa ta a căsătoriei și a angajamentului romantic, oferindu-ți o doză de iubire și o confirmare a sentimentelor tale, de care ai mare nevoie. Luna Plină are tendința de a aduce evenimentele la un punct de fructificare, așa că ar fi înțelept să reflectați asupra Lunii Noi în Leu din 16 august 2023, pentru a înțelege mai bine ce se pregătește să se încheie cercul pentru dvs.  

Deși o logodnă sau o nuntă nu iese din discuție în această perioadă, poate fi vorba și despre o ofertă mai serioasă sau mai angajată care va duce la o mai mare fericire și bucurie în viața ta. Energia Leului îți guvernează dorințele și plăcerile, așa că ai încredere în ceea ce apare fiind o parte din relația romantică la care ai visat.

Taur
(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai bună zi a iubirii: Joi, 25 ianuarie, Lună Plină în Leu în sectorul tău de casă și familie 

Luna Plină în Leu va răsări în sectorul tău de casă și familie joi, 25 ianuarie, oferindu-ți un moment de reflecție profundă și de conștientizare a creșterii tale. Acest lucru se poate lega de planurile pe care le-ai avut de a te muta, de a te moderniza sau de a-ți întemeia o familie. Dacă nu se simte că va apărea ceva în cadrul acestor teme, atunci poate că acesta este momentul tău să te scufunzi mai adânc în vindecarea ta sau să te reconectezi cu rudele îndepărtate pentru a crea mai mult din acea legătură de familie pe care o cauți. 

În timpul Lunii pline în Leu, ești mai întâi îndemnat să te întorci acasă la tine însuți și la ceea ce înseamnă să fii acasă în viața și relația ta. S-ar putea să te trezești încetinind în această perioadă, practicând mai multă grijă de sine sau dorind să stai mai mult acasă. Ai încredere că, chiar dacă este vorba doar de planificarea unei nopți romantice cu partenerul tău, va fi exact ceea ce tu și relația ta aveți nevoie.

Gemeni 
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai bună zi a iubirii: Marți, 23 ianuarie, Venus în Capricorn, în casa intimității tale 

Venus se va muta în Capricorn marți, 23 ianuarie, punând în evidență casa ta de intimitate. În acest spațiu, ideea de partener de viață este puternic accentuată, deoarece ești încurajată să vindeci orice ruptură recentă și să te reconectezi cu persoana care ți-a fost mereu alături. Venus este planeta iubirii și, prin urmare, aici, te poate ajuta să privești totul cu un ochi mai blând și să găsești mai ușor iertarea.  Pe măsură ce te pregătești să îți schimbi viața în moduri inimaginabile în 2024, nu subestima importanța conexiunii tale sau în crearea unor momente profunde de timp de calitate cu partenerul tău. Când poți vedea că energia pe care o investești în relația ta este cea în care investești, atunci poți înțelege pe deplin și impactul pe care relația ta îl are asupra alegerilor pe care le faci în viața ta.

Rac
(21 iunie - 22 iulie) 

Cea mai bună zi a iubirii: Marți, 23 ianuarie, Venus în Capricorn în sectorul tău de romantism  


Totul este pe cale să se îmbunătățească, ceea ce este, de asemenea, exact ceea ce sperai. Venus, delicioasa planetă a iubirii și a relațiilor, se schimbă în Capricorn, guvernator al sectorului tău romantic, marți, 23 ianuarie. Acum că Pluton s-a mutat în Vărsător, inspirând transformarea și o mai mare intimitate, ești în locul potrivit pentru a-ți deschide din nou inima iubirii.  Poate fi greu să ai încredere în iubire, mai ales după ce ți s-a frânt inima. Indiferent dacă te-ai trezit recent singur sau încerci să te reconectezi cu un partener existent, va trebui să alegi curajul și să crezi din nou în dragoste. Deși tot ceea ce ai trecut recent poate fi încă destul de proaspăt, valurile s-au schimbat, dragă Rac, așa că este timpul să îți lași inima să creadă în chestiuni de suflet care se îmbunătățesc cu adevărat.

Leu
(23 iulie - 22 august) 


Cea mai bună zi a iubirii: Marți, 23 ianuarie, Venus în Capricorn, în casa conexiunilor tale sănătoase 

Venus se va muta în Capricorn marți, 23 ianuarie, ajutându-te să te concentrezi asupra a ceea ce trebuie să faci pentru tine, astfel încât să te prezinți ca fiind cel mai sănătos sinele tău. Venus este planeta iubirii, iar Capricornul te ajută să înveți să ai mai multă grijă de tine, astfel încât să poți crea relația sănătoasă pe care ți-o dorești. De asemenea, s-ar putea să constați că, din cauza schimbării rutinelor sau a programului, ajungi să întâlnești și pe cineva nou care reaprinde focul iubirii din tine.  

Pe măsură ce Venus trece în Capricorn, ia-ți un moment pentru a reflecta la ceea ce ai nevoie pentru a te simți cel mai bine. Fie că este vorba de încorporarea unui timp de odihnă mai mare, de meditație sau de a te concentra pe sănătatea ta mentală, acum este momentul să începi să pui în aplicare schimbările astfel încât să poți aborda dragostea în modul în care știi că poți. Atunci când începi să ai o relație sănătoasă cu tine însuți, devine mult mai ușor să construiești una și cu altcineva.

Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Cea mai bună zi de dragoste: Marți, 23 ianuarie, Venus în Capricorn în sectorul tău de bucurie 

Venus se va muta în Capricorn marți, 23 ianuarie, luminând sectorul tău de bucurie și aducând o energie mai ușoară în viața ta sentimentală. În timp ce Capricornul este cunoscut pentru a fi un semn de pământ cu picioarele pe pământ, în acest sector al vieții tale, îți permite să te concentrezi și să prioritizezi mai multe aspecte ale vieții care îți aduc fericire și bucurie. Indiferent unde te afli cu obiectivele tale romantice în acest moment în 2024, fă-ți timp pentru a face ceea ce te face fericit, mai ales dacă se poate face împreună. 

Energia Capricornului guvernează, de asemenea, familia și copiii, așa că, dacă ți-ai dorit să întemeiezi o familie, este posibil să ai mai mult succes în această perioadă. Bineînțeles, dacă nu, atunci este important să fii atent și la asta. În cele din urmă, Venus în Capricorn te va ajuta să alegi bucuria și îți va reaminti de ce te-ai îndrăgostit de partenerul tău în primul rând.

Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Cea mai bună zi a dragostei: Marți, 23 ianuarie, Venus în Capricorn în casa ta de vindecare  

Energia Capricornului guvernează sectorul tău de vindecare, care include și acele aspecte ale copilăriei sau ale rănilor generaționale pe care este posibil să le depășești încă. Cu Nodurile Destinului aflate în prezent în semnul tău zodiacal și în Berbec până în 2025, te poți simți încrezător că nu numai că te vei vindeca în toate modurile pe care ți le dorești, dar și că vei avea în sfârșit parte de dragostea la care ai visat. 


Venus în Capricorn te poate ajuta nu numai să te concentrezi pe chestiuni de vindecare romantică pentru a atrage sau a construi relația pe care o cauți, dar poate contribui și la încurajarea unui sentiment mai mare de intimitate domestică, de asemenea. Puteți folosi această perioadă pentru a aborda subiecte precum mutatul împreună sau un sertar la casa celuilalt. Acest lucru vă poate ajuta să vă dați seama că atunci când vă vindecați, creați, de asemenea, un cămin mai sănătos pentru ca dragostea să crească.

Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cea mai bună zi a dragostei: Sâmbătă, 27 ianuarie, Uranus direct în Taur în sectorul tău de relații 


Este posibil să nu te fi concentrat pe dragoste sau pe relații în ultima vreme, dar toate acestea sunt pe cale să se schimbe pe măsură ce Uranus staționează direct în Taur. Energia Taurului domină relațiile tale romantice și dragostea, iar cum Uranus este cunoscut ca fiind marele trezitor, poți crede că orice stagnare pe care ai simțit-o în ultima vreme se va ridica în sfârșit. Ești gata să te îndrăgostești din nou, fie că este vorba de viață, de un nou partener sau de cineva din trecutul tău, dar pentru a face asta, trebuie să lași universul să dirijeze acest următor capitol.  

Uranus este cunoscut ca marele trezitor, deoarece aduce adesea evenimente neașteptate și surprinzătoare în viața ta, care te ajută să te aliniezi mai aproape de destinul tău. Pe măsură ce îmbrățișezi energia lui Uranus staționând direct în Taur, încearcă să fii deschisă la faptul că lucrurile se vor desfășura altfel decât ți-ai imaginat și fii pregătită pentru surpriza vieții tale, deoarece dragostea care îți este destinată este și cea pe care rareori o vezi venind.

Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie) 


Cea mai bună zi a iubirii: Marți, 23 ianuarie, Venus în Capricorn în casa ta de valoare 

În timp ce Pluton se afla în Capricorn, ai trecut printr-o scufundare profundă pentru a învăța ce valorezi și ce meriți de la iubire. Acum, că Pluton s-a mutat în Vărsător, simți o mai mare libertate și autonomie în a-ți putea exprima cu adevărat nevoile și în a rezista cu adevărat pentru ceea ce îți dorești cu adevărat. Acum, când Venus se va muta în Capricorn, pe 23 ianuarie, veți putea să vă valorificați la maximum munca, pe măsură ce alegeți în sfârșit dragostea pe care o meritați.  

Venus, planeta iubirii în Capricorn, aduce abilitatea de a te bucura de cât de multe s-au schimbat în viața ta și de modul în care vezi dragostea. Nu numai că vei simți un sentiment mai mare de iubire de sine, dar vei putea, de asemenea, să știi cu încredere ce meriți de la o relație, ceea ce ar putea stimula unele conversații importante cu tine și cu partenerul tău. Într-un an care promite angajamente și căsătorie, nu uitați că cel mai înalt act de iubire este pur și simplu să vă spuneți adevărul.

Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 

Cea mai bună zi a iubirii: Joi, 25 ianuarie, Lună Plină în Leu în sectorul tău de transformare 

Luna Plină în Leu va răsări în sectorul tău de transformare, ajutându-te să îmbrățișezi tot ceea ce tu și partenerul tău ați traversat în ultima vreme. Cu Pluton care în sfârșit s-a mutat din semnul tău, ești acum în locul în care poți trăi dintr-un loc mai autentic în interiorul tău. Nu vă faceți griji că lucrurile vor reveni la cum erau sau că vor deveni din nou mai provocatoare, deoarece acum vă aflați cu adevărat într-o fază a vieții care este marcată nu doar de ușurință, ci și de iubire. 

Energia Leului ajută la încurajarea schimbărilor care promovează o mai mare intimitate și conexiune în relația ta, așa că fii deschis la conversații cu partenerul tău, precum și la modul în care amândoi veți continua să creșteți împreună. În timp ce te îmbarci în acest nou capitol al vieții tale, amintește-ți că a fi tu însuți este singurul lucru pe care trebuie să îl faci pentru a fi iubit în toate modurile de care ai avut vreodată nevoie.

Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 

Cea mai bună zi a dragostei: Joi, 25 ianuarie, Lună Plină în Leu în casa ta a iubirii 

Pe măsură ce Luna Plină în Leu răsare în casa ta a iubirii, ești pregătit pentru o săptămână uimitoare de afecțiune și conexiune. Această parte a vieții tale a trecut printr-o fază de creștere imensă în 2023, când Venus a trecut prin Leu timp de cinci luni, ceea ce înseamnă că această lunare poate aduce ceva la punctul de fructificare, unde poți simți în sfârșit că luptele sau provocările din trecut sunt în sfârșit în spatele tău. 


Cu Pluton acum în semnul tău, creând o energie magnetică în jurul tău, dragostea și relațiile vor părea mai ușoare, mai ales dacă îți amintești să îți spui adevărul și să rămâi în autenticitatea ta. Acest lucru îți va permite să te folosești din plin de Luna Plină în Leu, care poate aduce chiar un angajament sau o schimbare surprinzătoare în relația ta. Deși poate fi o surpriză, încearcă să o vezi ca și cum ai primi în sfârșit ceea ce ai încercat să manifești în viața ta.

Pești  
(19 februarie - 20 martie) 

Cea mai bună zi a iubirii: Sâmbătă, 27 ianuarie, Uranus direct în Taur, în casa ta a conversațiilor 


Uranus va staționa direct în Taur, punând în evidență casa conversațiilor tale și aducându-ți un moment crucial în viața ta sentimentală. Deși nu este negativ să te scoți uneori din jocul romantic, ești un iubitor înnăscut și ți-a lipsit acest aspect din viața ta. Pe măsură ce Uranus staționează direct, este posibil să apară conversații neașteptate despre viitorul relației tale sau chiar o declarație surpriză.  

Este important să fii capabil să rămâi deschis și să nu lași acea teamă de a fi rănit să îndepărteze orice noi oportunități de iubire sau de o conexiune mai profundă. De asemenea, chestia este că, oricât de mult ai fi avut nevoie de această pauză din jocul romantic, dragostea adevărată nu se va simți deloc ca un joc. Ai încredere în procesul tău de vindecare și permite-ți să crezi în dragoste, mai ales atunci când persoana care se apropie de tine încearcă să exprime exact cât de mult însemni pentru ea.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel