Horoscop DRAGOSTE pentru luna aprilie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

Horoscop lunar. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  


Cea mai bună zi a iubirii: Joi, 20 aprilie 

Berbec, suflecă-ți mânecile. Schimbări uimitoare urmează să apară în viața ta; câteva dintre aceste experiențe se vor simți predestinate. Luna trecută a fost prima din cele două Luni Noi în semnul tău, deschizând ușa către o nouă oportunitate. În această lună, ai parte de o a doua Lună Nouă în semnul tău, chiar când Soarele intră în Taur. Acesta este momentul perfect pentru a stabili o intenție puternică pentru iubire, mai ales în jurul datei de 20 aprilie, pentru că ceva neașteptat ar putea apărea în calea ta. 

Această Lună Nouă este deosebit de specială, deoarece are loc în timpul unei eclipse totale de soare la un grad predestinat, aducând rezultate și schimbări dramatice în viața ta. Te vei simți pregătit să cucerești lumea, să iubești viața de până acum și să te străduiești să faci visele să devină realitate pentru tine și pentru oamenii pe care îi iubești. Cu Mercur în Taur, este posibil să vorbești despre mutarea cu un nou partener; cu Venus intrând în Gemeni, este momentul potrivit pentru călătorii locale sau pentru a închiria un bed and breakfast la periferia orașului tău.

Taur  
(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai bună zi de dragoste: Joi, 20 aprilie 

Vei pune la punct niște lucruri nerezolvate și vei face loc relației tale imediat după ce Mercur intră în semnul tău zodiacal și Luna Nouă sosește la începutul lunii. A doua Lună Nouă vine să termine ceea ce poate ai început în martie. Luna aceasta te vei gândi la bani și, deși acest lucru nu sună romantic la suprafață, un Taur sigur din punct de vedere financiar este un Taur fericit. Ești mai mult decât fericită să împarți ceea ce ai și, cu un pic de mărunțiș în buzunar, vei simți că poți răsfăța o persoană dragă sau două. Începutul sezonului eclipselor și Mercur retrograd te vor face să-ți revizuiești atent viața amoroasă. Nu vrei să faci aceleași greșeli pe care le-ai făcut în trecut - și nu o vei face.  

Gemeni 
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai bună zi de dragoste: Marți, 11 aprilie 

Acum că Marte a ieșit din semnul tău pentru a intra în Rac, te simți mai mult ca tine însuți. Aceasta este atmosfera perfectă pentru evenimentele care îți afectează viața amoroasă în această lună. Veți dori să puneți activitățile sociale în capul listei, deoarece zona voastră de prietenie va fi puțin mai activă decât de obicei. În această lună, s-ar putea să faci cunoștință cu o persoană nouă care va deveni o figură importantă în viața ta pentru următoarele câteva luni. Mercur retrograd te va face să treci în revistă trecutul, dar încearcă să eviți să răsfoiești texte vechi la orele târzii ale nopții. Luna Plină în Balanță vă va permite să renunțați la unele tipare vechi care vă afectează viața sentimentală. Până la sfârșitul lunii, este posibil ca o nouă relație să înceapă să înflorească sau o poveste de dragoste existentă să își regăsească scânteia.

Rac  

(21 iunie - 22 iulie) 

Cea mai bună zi de dragoste: Joi, 13 aprilie 

Este greu să vorbești despre ceea ce vine spre tine în aprilie fără să sărbătorești ieșirea lui Pluton din Capricorn. Pluton ți-a adus conexiuni romantice intense, dar unele ți-au rănit inima și te-au lăsat să te simți neiubită și un pic deznădăjduită. Cu Marte în semnul tău zodiacal în această lună, s-ar putea să te simți ușor motivată să faci ceva pentru a schimba lucrurile în viața ta romantică, dar nu o face din furie. Luna din acestă lună, Luna din ultimul sfert de lună în Capricorn, semn care îți guvernează viața amoroasă, te ajută să te vindeci definitiv. Până la sfârșitul acestei luni, te vei simți mult mai bine decât la începutul anului. Asigură-te că îți dai o șansă de a găsi dragostea ieșind cu prietenii și socializând mai des. Dragostea va veni la tine, dar trebuie să o întâlnești la jumătatea drumului în această lună.

Leu  
(23 iulie - 22 august) 

Cea mai bună zi a iubirii: Joi, 6 aprilie 

În această lună, dragostea devine mai practică și mai semnificativă. Luna Plină din Balanță te va ajuta să comunici mai bine cu partenerul tău, așa că vei dori să profiți de această energie uimitoare programându-ți ceva timp singur pentru a discuta și a vă bucura de compania celuilalt. Soarele în Berbec te ajută să fii vulnerabil în relații. Dacă limbajul tău de dragoste este timpul de calitate, îți va plăcea să vorbești despre dorințele și nevoile tale și să vezi cum partenerul tău este deschis și receptiv să fie alături de tine. 


Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Cea mai bună zi de dragoste: Vineri, 14 aprilie 

Saturn se află în casa ta a parteneriatelor toată luna și, în timp ce totul în aprilie aduce o nouă energie pentru a aprinde dragostea și pasiunea, vei construi o viață care durează într-o relație cheie. Există un aer de seriozitate în viața ta amoroasă în această lună. Veți face eforturi pentru a fi împreună și poate că vă aflați într-o relație care ar putea duce la căsătorie. Dacă nu ești deja căsătorit, relația ta romantică te va ajuta să îți vezi viitorul în contextul unei relații pe deplin angajate. 


Pentru cuplurile căsătorite, această lună vă ajută să vă prioritizați timpul și să vă faceți unul pe celălalt o prioritate. Având în vedere că Mercur retrograd are loc în această lună, planificați să vă revizuiți programele, astfel încât să vă puteți reuni ca o echipă pentru a stabili o zi și o oră permanentă pentru o seară de întâlnire.


Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Cea mai bună zi de dragoste: Joi, 20 aprilie 

Eclipsa totală de Soare cu Lună Nouă în Berbec luminează din nou o lumină divină de iubire asupra relației tale romantice. De la începutul anului ai avut parte de creștere și oportunități în acest domeniu, ceea ce este minunat, dar și o provocare pentru capacitatea ta de a o primi cu adevărat. În această lunare și eclipsă, ai șansa unei creșteri majore dacă ai încredere că este sigur să îți pierzi echilibrul dacă este pentru iubire. Luna Plină în Balanță aduce la îndeplinire orice intenție pe care ți-ai stabilit-o în septembrie anul trecut sub Luna Nouă în Balanță, în special cele care reflectă spațiul din relația ta sau spațiul din viața ta pe care îl aveai pentru una. De asemenea, te-a ajutat să reflectezi în ultimele șase luni asupra a ceea ce și cui ai depășit față de ceea ce încă mai pare important și relevant pentru călătoria ta. Aceasta este o Lună liniștită și echilibrată, deoarece Jupiter și Chiron se aliniază cu Soarele Berbecului. Așteptați-vă la schimbări pozitive în relația dvs. în care aceasta devine mai reciprocă și mai stabilă. 

Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cea mai bună zi de dragoste: Luni, 3 aprilie 

Recunoaște, Scorpionule, nu prea îți place să te deschizi în fața oricui, așa că atunci când Mercur intră în Taur, este mare lucru pentru tine. Mercur este planeta care guvernează gândurile și comunicarea, iar acum că îți activează sectorul parteneriatelor, cauți să găsești pe cineva care să fie umărul tău pe care să te sprijini în vremuri bune și rele. Ești pregătit pentru tot ceea ce reprezintă semnul Taurului în astrologie - stabilitate, siguranță construirea unor rutine zilnice care să se adauge la un viitor solid. Pentru tine, luna aprilie este promițătoare. Această lună deține cheia către inima ta, deoarece aduce o oportunitate extraordinară de a lega legături prin cuvinte și conversații intime. În această lună, faci progrese și creezi o fundație solidă cu partenerul tău de care te vei bucura ani de zile.  

Săgetător  
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Cea mai bună zi de dragoste: Marți, 11 aprilie

Dacă un singur cuvânt ar putea descrie luna aprilie pentru dumneavoastră, acesta ar fi "pace". Marte a ieșit, în sfârșit, din sectorul tău de parteneriat, iar acum te poți relaxa și te poți bucura de dragoste cu o vibrație cu totul nouă. Venus va străluci o rază de lumină în calea ta, aducând un nou echilibru în dragoste. Planetele se aliniază astfel încât să experimentezi o mai mare intimitate, mai multă bucurie și un pic de entuziasm în viața ta romantică. Există o singură avertizare pentru a profita la maximum de aprilie: creați dragostea pe care doriți să o aveți și puteți evita relația pe care nu o doriți. Așadar, este timpul să spui la revedere pierderii de timp, care este în regulă atunci când te plictisești, și bună ziua iubirii de sine, pentru că este mult mai bine pentru tine.


Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 

Cea mai bună zi de dragoste: Joi, 20 aprilie 

Eclipsa totală de Soare cu Lună Nouă în Berbec face lumină în sectorul tău de vindecare, casă și familie. Pentru tine, aceasta este o parte a vieții tale care a fost activă de la începutul anului, dar care a adus și unele frustrări. Cu această Lună Nouă și această Eclipsă, ți se oferă o a doua șansă, nu doar pentru a îndrepta lucrurile, ci și pentru vindecare. Tu ești singurul care poate decide să ai un nou început, așa că depinde de tine să începi acest nou capitol.  


Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 

Cea mai bună zi de dragoste: Sâmbătă, 15 aprilie 

Vesta este asteroidul care guvernează casa, familia și acea scânteie divină internă a vieții. În luna următoare, Vesta intră în Taur, semnul zodiacal care guvernează căminul și familia. Pentru tine, această parte a vieții tale, cu Nodul Nord și Uranus încă aici, va aduce multe schimbări pozitive în următorii câțiva ani. Gândește-te la asta ca la reunirea a tot ceea ce ai muncit. Cu Vesta aici în această lună, este vorba despre bucurie și ușurință și despre a te simți în sfârșit acasă în tine, în viața ta și cel mai important - în relația ta.  


Pești  
(19 februarie - 20 martie) 

Cea mai bună zi a iubirii: Marți, 11 aprilie 

Fiind un semn de apă profund și romantic, s-ar putea să nu pară evident că Venus în Gemeni are ceva benefic de oferit, dar privește mai atent. Venus este planeta iubirii și a relațiilor, intrând în sectorul tău de casă și familie - același loc în care Marte și-a încheiat cele șapte șederi lunare. Ai avut o mulțime de schimbări aduse în această parte a vieții tale, care te-au ajutat să creezi mai mult din acea structură familială la care ai râvnit, iar acum această lună îți aduce oportunitatea de a te bucura de ea.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel