Horoscop- DRAGOSTE, miercuri, 20 septembrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: unsplash, autor Caleb Ekeroth
Sursa foto: unsplash, autor Caleb Ekeroth

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Astăzi se întâmplă ceva bun în viața ta amoroasă, Berbec, și s-ar putea să ți se pară puțin surprinzător că ai fost atât de norocos. Venus în Leu se conectează cu planeta căsătoriei în sectorul tău de romantism. Și, s-ar putea să vezi semne care indică faptul că ești pe cale să îți întâlnești sufletul pereche sau, dacă ești implicat, că inima partenerului tău se îndreaptă spre un ton mai serios când vine vorba de relația voastră. Așadar, este posibil ca lucrurile să se fi simțit lipsite de strălucire în timpul retrogradării lui Venus, dar nu permite ca cinismul lumii față de iubire să devină propriile tale sentimente în ceea ce privește romantismul. Săptămâna aceasta lucrurile încep să dezvăluie că vin zile mai bune.

Taur

Ai tendința de a fi o persoană pașnică, iar când lucrurile nu sunt așa acasă, acest lucru îți poate afecta starea de spirit. Astăzi, starea ta de spirit primește un impuls iubitor. Viața de familie începe să se îmbunătățească și vei fi atât de plăcut surprinsă de cât de frumos se comportă copiii și partenerul tău cu și față de ceilalți. Puteți mulțumi relației în creștere dintre Venus și Juno. Energia lui Juno susține cea mai înaltă expresie a lui Venus astăzi și îți oferă darul în a aduce mai multă iubire și armonie în viața ta.

Gemeni

Îți place să comunici, iar astăzi, cuvintele de dragoste îți este mai ușor să le exprimi cuiva la care ții. Nu trebuie să vorbiți în mod special despre angajament sau despre obiective pe termen lung, dar ideile de iubire se regăsesc cu plăcere în conversație, iar acest lucru îți dă un impuls de optimism. Viața este frumoasă, la fel și dragostea! Aceasta va fi o zi romantică, chiar dacă ești doar tu și animalul tău preferat, pentru că dragostea este principalul lucru la care te gândești.

Rac

Nu poți cumpăra dragostea, dar este frumos atunci când îți permiți să ieși la o întâlnire. Mulțumită lui Venus în conjuncție cu Juno în sectorul tău de bani și finanțe, există o oportunitate norocoasă de a ieși în oraș cu partenerul tău. Astrele se aliniază astfel încât să vă puteți programa și să găsiți o bonă de încredere. S-ar putea chiar să descoperi că partenerul tău de viață este interesat să faceți ceva simplu și distractiv împreună acasă. Oricum ar conduce energia, seara aceasta este făcută pentru a petrece timp de calitate împreună, bucurându-vă de dragostea pe care o împărtășiți în cuplu.

Leu

Astăzi ai ocazia să te simți încrezător și bine în pielea ta atunci când vine vorba de dragoste. Iubirea de sine poate fi ceva ce simți că ai deja, dar întotdeauna este loc pentru mai mult. Astăzi lucrezi la autoîngrijire și autoîngrijire. De la a bea mai multă apă până la a face o simplă plimbare pentru a-ți limpezi mintea, toate lucrurile bune care vin cu o relație romantică sunt ale tale pentru a te bucura - fără întreruperi și de unul singur.

Fecioară

Trecutul este în spatele tău și ai ocazia să ștergi tabula rasa. Acum că ai trecut în sfârșit peste cineva care a fost cândva o parte importantă din viața ta, ești gata să încerci să te întâlnești din nou. Astăzi, Venus și Juno în Leu aduc o oportunitate în calea ta. S-ar putea să nu-ți placă alegerile pe care le primești pe o aplicație de dating, dar astăzi vei avea impresia că întâlnești o mulțime de oameni drăguți și că vezi profiluri mai bune. Este o zi minunată pentru a căuta dragostea, așa că dați cu swipe-ul.

Balanță

Prietenii pot fi atât de buni în a se ajuta reciproc să își găsească dragostea. S-ar putea ca un prieten să te invite la o întâlnire pe nevăzute în această săptămână, iar astăzi conversația se îndreaptă în această direcție. Dacă ești singură, ce ai de pierdut, Balanță? Este plăcut când oamenii îți verifică potențialul partener de dragoste. Dacă îi plac deja, sunt șanse destul de mari ca, chiar dacă nu există chimie, să-ți faci un prieten bun cu care să ieși din când în când în viitor.

Scorpion

Sunt multe lucruri implicate într-o poveste de dragoste la locul de muncă, dar nu este ca și cum ai fi planificat sau anticipat că te vei îndrăgosti de un coleg de serviciu. Atunci când sunteți mereu împreună și faceți o muncă care vă place amândurora, este ca și cum ați fi în propria voastră lume. Sunt multe de discutat, iar dacă amândoi simțiți la fel, Venus de astăzi, împerecheată cu Juno, dă tonul pentru a explora acest lucru în conversație în mod deschis.

Săgetător

Astăzi dragostea vine de sus, iar tu ai căutat această experiență. Înveți ce înseamnă iubirea în fiecare zi, iar fiecare observație pe care o faci nu face decât să-ți lărgească abilitatea de a percepe profunzimea iubirii și toate culorile ei. Astăzi dobândești cunoștințe care te fac să te simți la limita spiritualității. Este ca și cum ai primi o descărcare cosmică a acestui subiect numit "iubire" care te ajută să îți alegi cu înțelepciune un partener.

Capricorn

Iubirea este menită să fie împărtășită, dar când este ținută în secret față de lume, pare un pic mai delicioasă și mai tentantă. Azi. îți păstrezi pentru tine sentimentele pentru cineva, nu pentru că nu vrei ca acesta să știe, ci pentru că te bucuri de aspectul romantic al iubirii care nu este trezit. Când va veni momentul să faci un pas, vei ști, dar, deocamdată, este un secret pe care vrei să-l păstrezi cât mai mult timp.

Vărsător

Există dragoste și apoi există munca iubirii. Conexiunea Venus - Juno de astăzi te face să te gândești la cât de mult efort ești cu adevărat dispus să depui într-o relație. S-ar putea să simți că este mai bine să fii singur și să aștepți să vezi dacă lucrurile se îmbunătățesc de la sine. Nu este ușor să aduci în discuție subiectul despărțirii, dar să spui că ai nevoie de spațiu este o modalitate de a începe să vezi unde vă situați amândoi. Poate că și ei simt același lucru.

Pești

Sunt lucrurile mici care fac ca dragostea să dureze, iar astăzi. privești relațiile dintr-un punct de vedere sănătos. Știi ce înseamnă să fii într-o relație care are o mulțime de semnale de alarmă, motiv pentru care speri să eviți acest lucru în propria ta viață amoroasă. Ideea unei iubiri dificile și provocatoare nu te atrage, iar astăzi te bazezi pe binecuvântările lui Venus și ale lui Juno pentru a îndepărta persoana care nu este făcută pentru tine și pentru a te ajuta să vezi clar cine este.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel