Horoscop- DRAGOSTE, joi, 7 septembrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Autorul articolului: Romina Baluta | Dată: 07 sep 2023, 14:45 | Categorie: Știri

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Berbec, recunoaște, poți fi puțin egoist uneori, dar astăzi, Venus în sextil cu Marte scoate la iveală iubitul dulce din tine. Îți poți lăsa dorințele deoparte și poți lucra cu partenerul tău pentru a atinge un obiectiv minunat în relație. Norocul tău, Berbec, este o zi minunată pentru dragoste.


Taur

Ești un iubitor care știe cum să facă o casă să se simtă ca un cămin. Petrece timp cu cineva drag în timpul tranzitului iubitor de astăzi al lui Marte sextil Venus. Bucurați-vă de timp acasă și petreceți o seară romantică în doi - la lumina lumânărilor.

Gemeni

Puțini oameni sunt la fel de buni ca tine în a împărtăși idei și a face pe cineva să se simtă apropiat și intim. Poți vorbi despre lucruri, pentru că știi că comunicarea este cheia succesului relației tale.

Rac

Nu sunteți materialist, dar vă bucurați de confortul pe care vi-l poate aduce viața. Ești dispus să muncești pentru asta, dar nu în detrimentul timpului petrecut cu familia ta. Banii nu sunt ceea ce contează pentru tine, deși ai ajuns să realizezi că ai nevoie de o bază financiară solidă pentru a te simți în siguranță. Astăzi însă, ești impulsionat să faci lucruri care să îți aducă un câștig ceva mai mare în pregătirea sărbătorilor. Iubirile tale merită.

Leu

Oferirea și primirea de cadouri sunt un tip de limbaj de dragoste pentru tine, Leu. Astăzi, lucrurile mici din viață îți ating inima într-un fel. Să știi că partenerul tău își amintește de răsfățul tău preferat sau că îți apreciază stilul te ajută să te simți văzut. De asemenea, puteți schimba semnificativ aceeași energie atunci când Venus și Soarele se asociază. Astăzi, dragostea este o formă de bogăție!

Fecioară

Te agăți de durere un pic mai mult decât se așteaptă oamenii, iar asta îți pune o povară pe inimă. Ești o persoană tandră și nu le spui întotdeauna celorlalți cum te simți atunci când ai fost rănit sau dezamăgit de o relație. Lucrurile din trecut te-au deranjat, dar ești gata să te detașezi și să lași vechile resentimente deoparte de dragul iubirii. Era și timpul; ești pregătită pentru vindecare.

Balanță

L-ul din Balanță înseamnă iubit, iar tu ești un prieten cu inima deschisă care este sincer până la capăt. Prieteniile sunt ceea ce găsești cel mai satisfăcător în această perioadă a vieții tale. Ești deschis la romantism, dar dacă nu vine ușor, ești dispus să aștepți mai degrabă decât să te grăbești într-o relație care nu are sens. Astăzi, urmărești dragostea într-un mod mai sănătos și este atât de satisfăcător.

Scorpion

Când vine vorba de pasiune, o ai cu mult peste alții. O canalizezi în relații, dar de data aceasta te îndrepți spre dragoste în carieră. Munca a devenit un fel de proiect de pasiune pentru tine, așa că atunci când ești singură, abia dacă mai observi asta în ultima vreme. De fapt, ești aproape fericită că ești singură, ca să te poți grăbi fără să te simți vinovată că muncești atât de mult. Este succes sau nu!

Săgetător

Semnul tău este inteligent, Săgetător. Tu guvernezi casa educației, iar planeta ta, Jupiter, este norocoasă. Așadar, astăzi, lucrurile se îmbină atunci când Marte și Venus fac sextil activând casa a noua, cea pe care o conduci tu. Înveți tot ce poți despre romantism și dragoste. Ai devenit un student al relațiilor și te simți atât de bine să înțelegi lucrurile care nu aveau sens pentru tine în trecut.

Capricorn

Sunteți o persoană dură, iar când vine vorba de tenacitate, puțini sunt mai motivați decât dumneavoastră. Aceeași energie se aplică și în dragoste, iar aceasta se află în vizorul tău. Ai descoperit că dragostea și viața sunt cheile unei vieți bune. Preferi să nu pui munca înaintea oamenilor, iar partenerul tău devine o prioritate din acest moment.

Vărsător

Ai fost acuzat că ești unul dintre semnele mai reci din astrologie, ceea ce este pur și simplu neadevărat. Tu numești asta selectivitate și nu te temi să recunoști că ești pretențios. Ați sperat să întâlniți pe cineva special. Acum, că ai găsit pe cineva care pare să te placă la fel de mult ca și tine, este un sentiment minunat.

Pești

Poți fi atât de dulce, Pești, și totuși ești rănit mai mult decât alții pentru că adesea pui idealurile iubirii înaintea a ceea ce este mai bine pentru tine. Iubirea sănătoasă este obiectivul tău astăzi, iar orice lucru care îți aduce durere sau suferință nu se află pe lista ta de sarcini. Ai decis doar să îți oferi dragostea de care știi că ai nevoie și să accepți tipul de iubire care te face să te simți bine în interior.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience