Horoscop dragoste, joi, 2 noiembrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Horoscop dragoste, 2 noiembrie 2023.

Berbec

Un lucru care vă caracterizează este îndrăzneala, iar acest lucru se manifestă adesea prin sinceritatea dumneavoastră. Dar iată un sfat în timpul tranzitului Soarelui în cuadratură cu Venus. S-ar putea să simți că trebuie să îți descarci ceva important pentru a avea liniște sufletească. Deoarece Soarele se află în casa ta solară a secretelor, s-ar putea să simți nevoia de a dezvălui un secret și unul bun, dar nu este momentul potrivit. Cel puțin, nu cât timp Soarele este în cuadratură cu Venus. A spune nu poate decât să te facă să te simți mai rău. Deocamdată, este mai bine să aștepți.

Taur

Oamenii devin geloși când văd că altcineva este fericit în dragoste. Cum se poate ca tu să fi întâlnit dragostea vieții tale, când admiratorii tăi cred că ei sunt aleșii tăi? Aceasta este trista stare de lucruri în timpul tranzitului Soarelui în cuadratură cu Venus. În timp ce dragostea pare să fie minunată pentru tine, ochiul rău ar putea fi viu și sănătos. S-ar putea să simți săgețile zburând în direcția ta, dar curaj. Acest lucru ar putea însemna că ai un lucru bun în desfășurare.

Gemeni

Ești atât de popular, Gemeni, și ești adesea printre cei mai iubiți din familia ta. Dar, în timpul tranzitului Soarelui în cuadratură cu Venus, s-ar putea să nu te gândești la tine ca fiind atât de iubită în acest moment. La fel cum un profet este rareori acceptat de propria comunitate, uneori ai putea simți că familia ta este mai puțin receptivă la tine decât prietenii tăi. Astăzi, tribul tău se află printre străini mai mult decât printre cei care te cunosc. Poate fi ușor dezamăgitor, dar aceasta ca o oportunitate de a-ți extinde orizonturile.

Rac

Spunând totul poate lucra împotriva ta, Rac. Vrei să îi spui partenerului tău ce simți. Vrei ca el să știe totul și poate chiar speri că partenerul tău semnificativ ar aprecia nivelul de transparență sinceră pe care vrei să îl împărtășești. Este modul tău de a arăta că îl iubești și că ai încredere în el. În timpul tranzitului de astăzi al Soarelui în cuadratură cu Venus, misterul este prietenul tău. Să spui mai puțin poate fi resimțit ca un fel de trădare sau omisiune a adevărului. Cu toate acestea, există momente în care mai puțin înseamnă mai mult și sincronizarea este totul.

Leu

Nu le poți face pe toate, Leu. Oricât de mult ți-ar plăcea să fii totul pentru toată lumea, nu este cel mai ușor lucru de făcut. Așa că atunci când Soarele, planeta care te guvernează, se află în cuadratură cu planeta iubirii, este o tragere de inimă. Simți că trebuie să te retragi puțin pentru a-ți păstra sentimentele în siguranță. Astăzi, emoțiile sunt acolo pentru a te ghida. Vrei să ai grijă de oameni, dar nu uita să ai grijă și de tine.

Fecioară

Îți iubești intimitatea, dar tranzitul de astăzi al Soarelui în pătrat cu Venus îți cere să te deschizi un pic mai mult decât te simți confortabil. S-ar putea să vă fie greu să spuneți ce gândiți acum. Poate că ai fost rănit sau respins atunci când ai fost sincer. Este ceea ce vrei să faci. Astăzi, adevărul începe de la tine, Fecioară, de altfel, tu alegi să îți trăiești viața în dragoste. S-ar putea să nu te poți înțelege cu cineva la care ții, așa că va fi necesar să rămâi în siguranță în interiorul tău.

Balanță

Îți dorești să ai o relație cu cineva care să fie egalul tău, iar când simți că dai mult mai mult decât primești, este greu. Te simți condamnată de această problemă chiar acum. Soarele în cuadratură cu Venus te încurajează să ai o conversație sinceră despre ceea ce crezi că se întâmplă. S-ar putea să nu știi ce crede o persoană până când nu vorbiți despre asta în mod deschis și transparent.

Scorpion

Ceea ce îți dorești și ceea ce poți avea s-ar putea să fie în contradicție astăzi. Tranzitul Soarelui în cuadratură cu Venus dezvăluie un conflict între tine și un prieten; poate că există o dragoste exprimată care nu este recunoscută. Chiar acum, în timpul tranzitului Soarelui în cuadratură cu Venus, nu vrei să îți impui dorințele asupra unui potențial partener. Această relație va trebui să se dezvolte organic, iar pentru această săptămână, a fi asertiv ar putea fi interpretat într-un mod greșit.

Săgetător

Ești un dependent de muncă? În ultima vreme, se pare că cariera ta îți blochează timpul petrecut cu oamenii pe care îi iubești. Sentimentul că ceva trebuie să se schimbe poate rezulta din tranzitul Soarelui în cuadratură cu Venus. S-ar putea să vă fie greu să acceptați ideea că nu le puteți avea pe toate. Îți dorești să fii o persoană cu o carieră și, de asemenea, un iubit, dar cu doar 24 de ore într-o zi, va fi un efort. Astăzi este ziua în care trebuie să te hotărăști ce vrei, iar cu Soarele în cuadratură cu Venus, s-ar putea să simți că trebuie să alegi cât mai repede.

Capricorn

Vrei să iubești pe toată lumea, iar pentru tine, lumea ar fi un loc mult mai bun dacă oamenii ar accepta mai mult diferențele dintre ei. În timpul horoscopului dragostei de astăzi și a tranzitului Soarelui în cuadratură cu Venus, inima ta s-ar putea îndrepta spre chestiuni internaționale. O parte din tine ar putea simți o dorință puternică de a "face" ceva pentru a ajuta oamenii în nevoie. De fapt, cea mai mare expresie a iubirii tale ar putea veni din dăruirea către ceilalți. Este o zi minunată pentru acte de caritate și pentru a dona unor organizații care pot ajuta o cauză pe care o susții.

Vărsător

Cel mai bine este să aveți limite puternice în viața profesională și de serviciu. Cu Soarele care îți transmite casa solară a carierei în această lună, ești orientat spre carieră și ai spirit de afaceri. Cu toate acestea, cantitatea de timp pe care o petreci la serviciu te poate face să lași garda jos în mod nechibzuit. Este posibil să exagerezi și să îți afectezi reputația. Astăzi, încercați să păstrați limitele clare și evitați să amestecați munca cu problemele personale.

Pești

O relație amoroasă la distanță poate părea un risc care merită, dar tranzitul de astăzi al Soarelui pătrat Venus vă invită să așteptați. S-ar putea simți că vrei să arunci toată precauția în vânt și să urmărești o dragoste pe care ai găsit-o. Dar există lucruri practice de luat în considerare. Gândește-te bine și, chiar dacă te decizi să mergi mai departe, fă-o cu mintea deschisă.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel