Horoscop dragoste joi, 18 ianuarie 2024. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

Horoscop 18 ianuarie 2024.

Berbec

Poți învăța din greșelile din trecut în dragoste, Berbec, și poți profita de aceste lecții pentru a investi diferit într-o relație viitoare. Cu Luna în conjuncție cu Jupiter, ești dispus și capabil să te privești într-o lumină pozitivă, nouă. Luna este exaltată în Taur, ceea ce îți aduce noroc îmbunătățit și, din moment ce Taurul este sectorul tău de valoare personală, începe dintr-un loc al iubirii de sine. Lucrează asupra ta.

Taur

Poți avea ceea ce ai nevoie în fața ochilor tăi, Taur, și totuși să ratezi din cauza fricii de eșec. Ideea de iubire, în timpul Lunii în conjuncție cu Jupiter, poate fi ratată dacă nu ești foarte atent. Este posibil ca dragostea adevărată să ți se pară o idee de plăcintă în cer, poate chiar ceva ce apare în filme sau pentru alții. În zile ca astăzi, acordă o atenție sporită emoțiilor tale interne și, dacă te simți trist sau dezamăgit, reorientează-te către lucrurile care te ajută să rămâi optimist în privința romantismului.

Gemeni

Ai grijă cu inima ta, Gemeni. Luna din casa dușmanilor, într-o relație atât de apropiată de Jupiter, ar putea însemna un dezastru dacă ești dezinvoltă în dragoste. S-ar putea să vă fie greu să rezistați să nu aveți încredere într-o persoană pe care abia ați cunoscut-o și să constatați că trimiterea unei fotografii sau a unui bilet compromițător către ea se întoarce împotriva voastră. Întotdeauna este mai bine să dai timp lucrurilor. Verifică-ți relația, mai ales dacă ai întâlnit recent o persoană online și nu în viața reală încă.


Rac

Poți avea toate speranțele și dorințele tale să se împlinească, Rac. O relație care începe ca o prietenie poate fi atât de satisfăcătoare. S-ar putea să-ți fie ușor să faci pasul spre un parteneriat cu cineva pe care deja îl cunoști și pentru care ai sentimente în timpul tranzitului Lunii în conjuncție cu Jupiter. Nu excludeți complet ideea. Dacă ți se pare potrivit, ia în considerare să testezi apele și să vezi unde se îndreaptă lucrurile.

Leu

Pentru a găsi dragostea s-ar putea să fie nevoie să fii inteligent în ceea ce privește felul în care arăți, Leu. Poate că a da swipe cu speranța că un algoritm îți va aduce persoana potrivită în calea ta nu este singura cale de urmat. Poate le ceri prietenilor sau familiei să îți aranjeze o întâlnire pe nevăzute. Ei te cunosc cel mai bine, iar dacă oamenii tind să iasă cu persoane care le sunt asemănătoare, s-ar putea să constați că aceasta este o modalitate mai bună de a întâlni pe cineva de care să te îndrăgostești.

Fecioară

Ar trebui să fii o carte deschisă atunci când vine vorba de dragoste? Poate că astăzi este una dintre acele zile în care noaptea de întâlnire se simte mai mult ca un interviu pentru un loc de muncă. S-ar putea să ți se pară greu să nu forțezi un potențial partener de dragoste de teamă să nu-ți pierzi timpul, energia și sentimentele. Acesta este un act de echilibru, Fecioară. În timpul Lunii în conjuncție cu Jupiter, temperează-ți puțin întrebările. Întreabă ceea ce trebuie să întrebi - despre dorința lor de a se angaja sau despre ceea ce își doresc - și poate lasă un pic pentru întâlnirea numărul doi.

Balanță

Atragi ceea ce ești, Balanță. S-ar putea să-ți fie mai ușor să te folosești de Legea Atracției în această săptămână, acum că Luna se află într-o relație strânsă cu norocosul Jupiter. Dacă ai vrut să trimiți o intenție universului pentru a-ți aduce sufletul pereche de partea ta, astăzi și mâine sunt momente minunate pentru a-ți trimite S.O.S.-ul în lume.


Scorpion

Poți înceta să îți mai dorești o stea acum, Scorpion. Luna în conjuncție cu Jupiter îți aduce un noroc uimitor în dragoste în următoarele câteva zile, deoarece energia lui Jupiter are impact asupra casei tale de angajament. Un inel de logodnă sau o cerere în căsătorie ar putea veni la tine în curând. Celălalt partener semnificativ al tău s-ar putea să se gândească la cum să pună întrebarea și să facă relația voastră super oficială.

Săgetător

Cele mai apropiate relații au lucruri în comun și s-ar putea să vrei să creezi niște amintiri uimitoare cu jumătatea ta semnificativă prin intermediul rutinelor tale zilnice. Organizează o seară de întâlnire în care să vorbiți despre lucrurile mărunte pe care ați vrea să le faceți împreună. Poate că vreți să mergeți la sala de sport ca un cuplu sau să începeți să plimbați câinii împreună după cină. Poate că o seară de film și popcorn ca element de bază zilnic sună ca un lucru romantic și relaxant de făcut. Discutați!


Capricorn

Atât de multă fericire vine spre tine când Luna este în conjuncție cu Jupiter. Creativitatea ta se manifestă în dragoste și în relații. Te simți îndrăgostit și conectat mai mult decât o faci de obicei. Această zi a fost făcută pentru a te ține de mână, pentru a trimite mesaje de dragoste și pentru a îmbrățișa toate lucrurile minunate pe care ai ocazia să le faci atunci când ai pe cineva în viața ta. Dacă ești singur, nu trebuie să lași această zi să se piardă. Împărtășește dragostea cu prietenii. Lasă-i să știe cât de mult înseamnă pentru tine.

Vărsător

Înveți cum să iubești din familie, iar dacă există câteva lacune în cunoștințele tale, nu lăsa asta să te oprească să devii cea mai iubitoare persoană pe care o cunoști. Poți reînvăța cum să iubești. Poți începe dintr-o varietate de moduri. Dacă iubirea este o limbă, puteți învăța cum să o vorbiți pe deplin cu ceilalți. Începeți prin a vorbi cu mai multă iubire față de voi înșivă.

Pești

Aceasta poate fi o zi importantă pentru tine, Pești. Luna în conjuncție cu Jupiter te poate aduce într-un loc în care îți mărturisești dragostea și adorația pentru ceilalți. S-ar putea să ți se pară greu de făcut la început, dar inima ta bubuie de bucuria prieteniei astăzi. Toate lucrurile bune pe care ți le arată viața îți arată ce are de oferit dragostea. Poți găsi o modalitate de a deschide ușa unor conversații importante, intime. Sunt atât de multe moduri de a arăta (și de a spune) că te iubesc.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel