HOROSCOP DRAGOSTE. Ce caută zodiile în iubire - cum arată partenerul ideal

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Unsplash.com/ autor Mayur Gala
Unsplash.com/ autor Mayur Gala

Cu toții căutăm dragostea și avem nevoie să iubim și să fim iubiți. Horoscopul ne poate ajuta să ne dăm seama care sunt nevoile noastre, dar și să înțelegem mai bine persoanele de lângă noi. 

BERBEC: 

Berbecul este o personalitate dominantă. Persoanele din această zodie tind să fie dornice și gata să preia conducerea; ele sunt axate pe acțiune și vor înfrunta problemele cu capul înainte. Când vine vorba de relații romantice, au nevoie de cineva care să nu le stea în cale. Bineînțeles, asta nu înseamnă nici că își doresc un preș. Un partener ideal ar fi cineva care știe cum să se descurce cu Berbecul fără să se bată cap în cap.

TAUR: 

Semnul de pământ fix al Taurului este destul de fixat în căile sale. Uneori, acest lucru poate însemna că Taurii sunt încăpățânați, dar, la un nivel mai profund, sunt siguri de cine sunt și de ceea ce vor. La propriu și la figurat, Taurii sunt ca o stâncă pentru dragostea lor adevărată și vor sta alături de ei indiferent de situație. 

GEMENI: 

Gemenilor le place să se distreze și au tendința de a fi greu de prins în mrejele dragostei. Ei merg acolo unde îi duce vântul și au nevoie de un partener la fel de agil. Gemenii își doresc un partener care să le încurajeze gândirea liberă și să meargă cu ei în mini-aventuri care să le permită să se distreze.

Citește și: Horoscop 2022 Berbec, Taur, Gemeni

RAC: 

Fie că vorbim despre mâncare, cadouri sau atenție, Racul este un semn iubitor căruia îi place să dăruiască, iar ei caută pe cineva care să împărtășească aceleași valori. Racul caută un partener care îi face să se simtă ca acasă și care are grijă de el și de ceilalți. Sunt mai mult decât dispuși să fie umărul pe care poți plânge și se vor simți în siguranță într-o relație care le oferă același confort.

LEU: 

Vesel și sociabil, Leul își dorește un prieten cel mai bun la fel de mult ca și un iubit. Leii au nevoie de un partener care este dispus să se joace cu ei și care le vede și le apreciază strălucirea. Sunt persoane pline de viață care își doresc un partener de viață la fel de entuziast. Pentru ei, compatibilitatea zodiacală înseamnă să găsească pe cineva care nu va fi intimidat sau oprit de personalitatea lor mare.

                                                                                                                                                   

FECIOARA:

"Fecioara caută în primul rând un partener care să fie iubitor și etic și care să le aprecieze abordarea grijulie asupra vieții. Acest semn zodiacal face totul cu un scop și se așteaptă ca partenerul lor să facă la fel. Din cauza standardelor lor unice, pot fi dificil de înțeles și de mulțumit, iar semnele mai superfifiale li se par prea nepăsătoare.

Citește și: Horoscop 2022 Rac, Leu, Fecioară

BALANȚĂ: 

Balanțele sunt marcate de conceptul de echilibru. Balanța caută în primul rând un partener care să aducă echilibru și direcție în viața lor, care să nu le dicteze și nici să le urmărească pasiv. Această zodie intelectuală iubește să învețe și își dorește o relație reciproc avantajoasă și egală.

SCORPION:

Există o profunzime a Scorpionului care nu poate fi întâlnită sau înțeleasă de toată lumea. Oamenii din acest semn zodiacal pot extrem de secretoși, așa că vor să se asigure că oricine pe care îl lasă să intre merită riscul de a se deschide. Acest lucru ar putea face ca Scorpionul să pară reticent, dar ei au o dorință puternică de a găsi acea persoană specială. Scorpionul caută un partener dispus să meargă în profunzime cu ei și să îi vadă pentru cine sunt cu adevărat.

SĂGETĂTOR: 

Săgetătorul este un semn care se cunoaște pe sine prin experiențe, motiv pentru care aceste persoane adoră să exploreze și să încerce lucruri noi. Săgetătorul își dorește propriul partener de aventură. Săgetătorul vrea pe cineva care este dispus să fie profund și copilîros în același timp.


CAPRICORN: 

Le place să se simtă împliniți și tânjesc ca și ceilalți să le observe realizările. Totuși, sunt ți ei oameni. Capricornul caută în primul rând un partener dispus să îi susțină și să îi vadă în toată excelența lor, dar și în vulnerabilitățile lor.

VĂRSĂTOR: 

Nefiind adeptul tradițiilor, Vărsătorul este mereu un gânditor liber care se străduiește în mod constant să se îmbunătățească. Persoanele născute sub acest semn caută cu nerăbdare răspunsuri noi la probleme vechi, inspirându-se din cele mai neașteptate surse. În ceea ce privește parteneriatele romantice, acest semn de aer caută pe cineva care să le stârnească curiozitatea intelectuală. Vărsătorul caută în primul rând un partener care poate gândi profund și clar", spune Ridout, și care poate crea un parteneriat adevărat, cu profunzime și echitate.

PEȘTI: 

Se simt confortabil cu intangibilul și etericul, cum ar fi misticismul și creativitatea artistică. Din acest motiv, unele semne îi pot considera ca fiind "prea excentrici", dar admiratorii adoră modul lor de a fi aparent fără efort.

Citește și: Horoscop 2022 Capricorn, Vărsător, Pești

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel