Horoscop chinezesc 27 noiembrie - 3 decembrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: freepik.com
Sursa foto: freepik.com

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 27  noiembrie - 3 decembrie 2023.

Șobolan (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)
Prezentare generală:

Energia din această săptămână este fierbinte și se întâmplă pentru tine. Vei fi în vârful jocului tău și gata să cucerești lumea. Pregătește-te însă pentru niște priviri invidioase. Strălucirea ta o va atrage, fie că îți place sau nu.

Ziua norocoasă în dragoste: 2 decembrie

În dragoste, te vei simți norocoasă în această săptămână și vei găsi o companie fericită, fie că ești singură sau nu. Unii dintre voi interacționează deja cu sufletul vostru pereche, chiar dacă nu vă dați seama încă.

Zi norocoasă în prietenie: 27 noiembrie

Angajamentele cu prietenii și cunoștințele tale sociale vor fi și ele un succes răsunător. Așadar, dacă ai de participat la vreo petrecere sau eveniment în această săptămână, așteaptă-te la momente zgomotoase de pură plăcere și distracție.


Zi norocoasă pentru carieră: 27 noiembrie

În viața profesională, ești avertizat să nu-ți asumi prea multe riscuri. Sau, cel puțin, riscurile care seamănă prea mult cu un pariu. Riscurile bine cumpănite vor fi însă în regulă. Forțele cosmice te susțin.

Bivol (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)
Prezentare generală:

Nu este momentul potrivit pentru a face mișcarea ta. Fie că este vorba de carieră, de viața amoroasă sau de o altă decizie importantă, mai așteaptă câteva săptămâni și adună mai multe informații.

Zi norocoasă în dragoste: 29 noiembrie

În dragoste, te poți aștepta la câteva surprize în această săptămână - bune. Asigură-te doar că ai încredere în intuiția ta dacă aceasta te înțeapă și fii atentă la steagurile roșii!

Zi norocoasă în prietenie:  30 noiembrie și 1 decembrie

Dacă nu reușești să te implici cu prietenii tăi în această săptămână sau ești prea obosit pentru a socializa, nu te învinovăți. Fă o baie relaxantă, aprinde câteva lumânări parfumate și pune muzică bună.

Zi norocoasă pentru carieră: 30 noiembrie


Orice vis are două fețe - succesul la care tânjim și provocările care trebuie depășite pentru a ajunge la el. Ești îndemnat să te concentrezi asupra acestui aspect pe măsură ce mergi mai departe. Ai reușit!

Tigru (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)
Prezentare generală:

Tigrule, intri într-o perioadă binecuvântată din viața ta chiar acum. Trimite puțină recunoștință în univers pentru norocul care vine spre tine! Poți, de asemenea, să împărtășești binecuvântările dacă te simți chemat să o faci.

Zi norocoasă în dragoste: 3 decembrie

Unii dintre voi vor avea parte de o strălucire rapidă în această săptămână. Aceasta va atrage în calea voastră tot felul de potențiali parteneri și persoane interesate. Nu este nevoie să te simți frustrat, totuși! Poți adăuga noi cunoștințe la lista ta, care te pot ajuta să aduci mai multe oportunități.

Zi norocoasă în prietenie: 28 și 29 noiembrie

Unii dintre voi trebuie să vă faceți mai mult timp pentru a vă implica cu părinții, în special cu mama voastră. Chiar dacă conversațiile voastre par superficiale sau lipsite de importanță, este vorba de relația care se hrănește prin aceste interacțiuni.


Zi norocoasă pentru Carieră:  27 noiembrie

În viața ta profesională, ia-o încet și ușor în această săptămână. Acum este momentul să pregătești calea și să elaborezi strategii. Momentul de a acționa în urma acestor planuri va veni mai târziu.

Iepure (1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)
Prezentare generală:

Iepure, ești un suflet frumos. Nu lăsa pe nimeni să-ți spună altceva. Energia din această săptămână te îndeamnă să recunoști calitățile minunate din interiorul tău și să te înalți în slăvi. O meriți!

Zi norocoasă în dragoste: 27 noiembrie

Dragostea este în aer pentru tine în această săptămână, forțele cosmice lucrând din greu în spatele scenei pentru a te aduce împreună cu alesul tău. Concentrează-te pe a fi cea mai bună variantă a ta, îmbrăcându-te bine, vorbind bine și fiind în fruntea priorităților tale. Totul va cădea la locul lui în momentul divin.

Zi norocoasă în prietenie: 28 noiembrie

Dacă te confrunți cu probleme cu un prieten sau simți că cineva te-a trădat cu un fost partener, adu problema în discuție deschisă. Universul îți asigură spatele. Karma va juca așa cum se va întâmpla.


Zi norocoasă pentru carieră:  30 noiembrie

Viața ta profesională ar putea fi puțin mai relaxată în această săptămână. Nu te vei plânge câtuși de puțin! Nu-i așa că și tu ești entuziasmat de sfârșitul de an?

Dragon (1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)
Prezentare generală:

Dragon, acordă atenție laturii tale creative în această săptămână. Idei, inspirație și o producție extraordinară te așteaptă dacă te apleci asupra ei. Unii dintre voi ar putea chiar "găsi aur".

Zi norocoasă în dragoste: 27 noiembrie

În dragoste, susține-ți respectul de sine. Dacă cineva nu poate vedea cât de extraordinar ești, e pierderea lui. Ai fi surprinsă să afli câți oameni ar înlocui cu plăcere acest individ și ar fi cu tine.

Zi norocoasă în prietenie: 3 decembrie

Să ai un grup strâns de prieteni apropiați este minunat. Așteaptă cu nerăbdare să petreci niște momente minunate cu ei în această săptămână. Nu te închide în fața noilor cunoștințe și conexiuni. Sau vei pierde o mulțime de conversații interesante și noi aventuri.


Zi norocoasă pentru carieră: 27 noiembrie

Ai intrat oficial în epoca de conducere. Ține-ți capul sus și fii asertiv în timp ce mergi înainte. Asigură-te că nu te lași păcălit de cuvinte plăcute, deoarece oamenii vor încerca să facă autostopul fără să contribuie cu nimic dacă le permiți.

Șarpele (1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)
Prezentare generală:

Șarpe, munca ta asiduă va începe să dea roade în curând. Pentru unii dintre voi, probabil că deja a făcut-o! Continuați să lucrați așa cum ați făcut-o până acum și vă veți bucura de o recoltă excelentă în următoarele câteva săptămâni.

Ziua norocoasă în dragoste: 3 decembrie

Puterile tale de manifestare sunt puternice în această săptămână în viața ta amoroasă. Așadar, profită de această putere și atrage-ți sufletul pereche la tine. Poți purta chiar și un pandantiv din cuarț roz pentru a-ți amplifica intențiile și a aduce numai experiențe pozitive în calea ta.

Zi norocoasă în prietenie: 27 noiembrie

Ceva neașteptat se va întâmpla în această săptămână dacă ai programată participarea la o nuntă. Dacă acest mesaj nu este relevant pentru tine, ești îndemnat să ieși din zona ta de confort și să îți faci noi prieteni. Posibilitățile tale de creștere sunt limitate dacă rămâi acolo unde ești.

Zi norocoasă pentru carieră: 29 noiembrie

Ia-o încet și ușor în cariera ta în această săptămână. Lucrurile se desfășoară așa cum ar trebui, dar s-ar putea să dai ceva peste cap dacă devii nerăbdător. Respiră adânc timp de câteva minute ori de câte ori simți că intri în spirală sau devii prea stresat.

Cal (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)
Prezentare generală:

Universul te susține în această săptămână. Îți oferă controlul asupra destinului tău. Așadar, fă-ți planurile cu înțelepciune și alege cu mai multă grijă următorii pași. Poți schimba cu adevărat cursul vieții tale dacă ești conștient unde vrei să mergi și ce vrei să fii.

Zi norocoasă în dragoste: 2 și 3 decembrie

În dragoste, ești avertizat împotriva viselor romantice cu ochii deschiși. Poți să acorzi, fără să vrei, caracteristici pozitive unei persoane care nu le posedă și apoi să te pregătești pentru o suferință dură. Deturnarea acestei energii într-un ritual de manifestare va fi mai benefică pentru tine.

Zi norocoasă în prietenie: 3 decembrie

De asemenea, săptămâna aceasta vei beneficia dacă vei intra în modul introvertit și te vei concentra mai mult pe îngrijirea de sine și pe psihicul tău. Jurnalismul, meditația pașnică, dansul în confortul casei tale sau joaca de-a îmbrăcatul sunt câteva lucruri pe care ți-ar putea face plăcere să le faci. Lasă-ți creativitatea să preia frâiele în acest caz.

Zi norocoasă pentru carieră: 1 decembrie

Unii dintre voi s-ar putea să vă simțiți puțin plictisiți în viața profesională în această săptămână. Este în regulă. Poți folosi timpul pentru a-ți aprofunda cunoștințele despre profesia ta sau chiar să încerci ceva nou pe lângă. Poate chiar un hobby.

Capra (1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)
Prezentare generală:

Energia din această săptămână are o calitate metodică pentru tine. Așadar, asigură-te că rămâi la zi cu responsabilitățile și treburile tale. Binecuvântările tale sunt legate de menținerea cu succes a calității vieții tale în această perioadă.

Zi norocoasă în dragoste: 29 noiembrie


Pentru unii dintre voi, lucrurile picante în dragoste sunt evidențiate în această săptămână. S-ar putea să vă simțiți cu un plus de energie în această privință sau să tânjiți profund după compania unui suflet pereche, dacă sunteți singuri. Interesant este faptul că ai putea beneficia dacă faci o meditație de vizualizare care te ajută să te conectezi energetic cu sufletul tău pereche.

Zi norocoasă în prietenie: 2 decembrie

Petrecerile, întâlnirile și timpul petrecut alături de cei dragi și de cei mai buni prieteni îți vor aduce multă bucurie în această săptămână. Așadar, dacă nu ai nimic planificat, de ce să nu fii gazda unui astfel de eveniment și să îți aduni toți favoriții pentru distracție?

Zi norocoasă pentru carieră: 27 noiembrie


Dacă ești pe cale să începi ceva nou în carieră sau plănuiești să cauți noi oportunități de angajare, energia este foarte bună în această săptămână pentru același lucru. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care locuiesc departe de orașul natal și doresc să meargă și mai departe în lume.

Maimuță (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)
Privire de ansamblu:

Maimuță, acordă atenție consiliului tău interior în această săptămână. Instinctul tău te va ghida către deciziile corecte și către persoanele potrivite cu care ar trebui să te asociezi în această perioadă. Nu lăsa pe nimeni să-ți pună în discuție alegerile.

Ziua norocoasă în dragoste: 1 decembrie

În dragoste, ești îndemnată să fii curajoasă și să ieși din zona de confort. Te așteaptă noi aventuri, fie că ești singur sau nu. Lasă-ți creativitatea să preia frâiele!

Zi norocoasă în prietenie:  2 decembrie

Inima la inimă cu cei mai buni prieteni și cu membrii familiei preferate este evidențiată și pentru unii dintre voi. Atâta timp cât abordezi aceste conversații și interacțiuni cu un interes autentic și cu o inimă și o minte receptivă, vei experimenta ceva cu adevărat extraordinar.


Zi norocoasă pentru carieră: 27 și 28 noiembrie

Energia din această săptămână este foarte bună pentru a începe ceva nou în cariera ta. Așadar, dacă ai planificat și ai pus la cale ceva, acum este momentul să pui în aplicare aceste planuri. Universul te susține!

Cocoș (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)
Prezentare generală:


Cocoș, energia din această săptămână este foarte rapidă și iute pentru tine. Vei fi incredibil de productiv și s-ar putea să te trezești că te îmbarci și în câteva aventuri noi! Acordă-ți atenție instinctelor tale în acest sens și vei fi bine.

Zi norocoasă în dragoste: 27 noiembrie

În dragoste, ți se reamintește că dragostea începe de la sine. Dacă nu te tratezi pe tine însuți cu bunătate, respect și demnitate, le vei permite celorlalți să te maltrateze. Așadar, concentrează-te pe rutinele tale de îngrijire de sine și asigură-te că stabilești limite sănătoase.

Zi norocoasă în prietenie: 3 decembrie

De asemenea, dacă te simți singur sau te-ai săturat de prieteni falși, energia este foarte bună în această perioadă pentru a-ți face unii noi. Tot ce ai nevoie este puțină ingeniozitate, creativitate și curaj.


Zi norocoasă în carieră:  3 decembrie

Ești pe drumul cel bun în carieră și îți vei atinge obiectivele foarte curând. Nu încetini sau merge prea repede. Te descurci!

Câine (1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)
Prezentare generală:

Câine, energia din această săptămână este perfectă pentru a te angaja față de lucrurile și oamenii care înseamnă cel mai mult pentru tine. Așadar, dacă te-ai gândit să ceri pe cineva în căsătorie, acum este momentul perfect să o faci. Același lucru este valabil și pentru celelalte domenii ale vieții tale.

Ziua norocoasă în dragoste: 3 decembrie

Unii dintre voi vor beneficia de planificarea unei vacanțe cu partenerul de viață sau cu cei mai buni prieteni pentru viitorul apropiat (poate la sfârșitul anului). Surprize romantice te așteaptă pe acest drum - și niște băuturi grozave!

Zi norocoasă în prietenie: 29 noiembrie

Viața ta socială va fi un mare succes și în această săptămână. Tot ce trebuie să faci este să continui să ieși din zona ta de confort (în sensul bun) și vei fi de aur.

Zi norocoasă în carieră: 30 noiembrie


Unii dintre voi trebuie să fiți mai precauți cu cine vă asociați în viața profesională, totuși. S-ar putea să vă angajați cu un narcisist care ar putea încerca să profite de voi pe plan sentimental, social sau în alt mod.

Porc (1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)
Prezentare generală:

Porc, energia din această săptămână va aduce stabilitate și fericire în viața ta. Atâta timp cât gravitezi în jurul activităților și oamenilor care fac asta pentru tine, vei fi bine. Nici măcar invidia celorlalți nu te va putea atinge.

Ziua norocoasă în dragoste: 1 și 2 decembrie

În dragoste, ești atenționat să nu lași hormonii să facă ravagii în viața ta. Corpul tău poate deveni dușmanul tău dacă nu îl tratezi cum trebuie și dacă permiți influențelor dependente să îl influențeze spre distrugere.

Zi norocoasă în prietenie: 30 noiembrie

De asemenea, ești îndemnată să îți amintești că, uneori, nu avem norocul de a ne găsi tribul sufletesc în locul în care ne-am născut. Nu lăsa acest lucru să te împiedice să cauți oamenii potriviți pe internet sau în lumea exterioară mai largă.


Zi norocoasă pentru carieră: 29 noiembrie

Viața ta profesională va fi mai relaxată și mai reconfortantă în această săptămână. Asta este perfect pentru a te organiza pentru viitor sau pentru a încerca ceva nou. S-ar putea chiar să îți faci un nou prieten sau o nouă conexiune socială.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel