Horoscop 24 Iunie. Daniela Simulescu: Astăzi luna intră în Vărsător

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Săptămâna începe cu Luna în Vărsător.

Berbec: Trebuie să-ți reamintesc faptul că Marte este în Casa a 2a, ceea ce înseamnă că ești predispus la destul de multe cheltuieli. E adevărat că Marte o să facă un aspect armonios cu Venus în Casa a 4a, poate te apucă cheltuielile pe casă și pe familie, pe aceste cheltuieli nu se supără nimeni.

Taur: Venus face pe întreaga durată a săptămânii un aspect armonios cu Marte. Asta înseamnă că mintea vă merge de minune, aveți papagal și destul de mult curaj.

Gemeni: Mercur se apropie de un trigon cu Saturn, așa că trebuie să fiți foarte pragmatici și să vă dați timp. Lecția pentru voi în această săptămână este să îi dați timpului timp.

Rac: Astrele sunt destul de generoase cu voi, v-aș recomanda să nu încercați să controlați totul, nu forțați nimic.

Leu: Multă oboseală și mulți nervi la locul de muncă, vă certați cu toată lumea. Câteodată aveți nevoie să refulați, dar trebuie să aveți grijă cu cine.

Fecioară: Trebuie să vă bazați puțin pe oamenii din jurul vostru, nu le puteți face voi pe toate. Dacă vreți să fiți furnicuță, strângeți și alte furnicuțe în jurul vostru pentru a vă susține, nu puteți să faceți singuri ceva.

Vezi emisiunea integrală AICI:

Youtube video image

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel