Harry și Meghan au CHIULIT! Acum, trebuie să pună osul la treabă

Mara Ivan |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Este cazul să se gândească bine
Este cazul să se gândească bine

Netflix și Spotify vor încerca să îi determine pe Meghan Markle și pe Prințul Harry, care au semnat contracte de milioane de dolari cu aceste companii și care încă nu și-au onorat angajamentele, să se pună pe treabă.

Netflix a postat un anunț pe Instagram în care caută un designer de producție pentru filmul de debut al lui Meghan Markle, Pearl. 

Spectacolul de animație, creat de ducesa de Sussex, povestește despre o tânără, fascinată de de femeile remarcabile din punct de vedere istoric. Soțul lui Elton John, David Furnish, și aclamata documentaristă Liz Garbus se numără printre producătorii executivi.

În anunțul pentru concures se menționează că se caută o persoană care să ajute echipa de producție imprime proiectului o viziunea estetică a proiectului. Dar deocamdată, Harry și Meghan nu au lansat nimic pentru serviciul de streaming.

Citește și Harry vrea să dea în judecată Guvernul britanic. Ar fi pentru prima dată în istorie!

Citește și Prințul Charles ”ia taurul de coarne”. NU poate permite așa ceva

Nu a trecut mult timp până când s-a aflat că Spotify a preluat producția unei serii de podcasturi care vor fi lansate de prințul Harry și Meghan Markle. Până în prezent, au fost realizate doar 35 de minute de conținut audio pentru canalul Archewell Audio.

Netflix și Spotify nu au comentat încă situația. Între timp, prințul Harry a reușit să acorde un interviu scandalos lui Oprah Winfrey, care a fost difuzat pe CBS, apoi a filmat împreună cu aceasta un serial despre sănătatea mintală pentru Apple TV+ și a fost, de asemenea, subiectul unui podcast al actorului american Dax Shepard.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel