Prințul Charles ”ia taurul de coarne”. NU poate permite așa ceva

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social

Prințul Charles al Marii Britanii a decis să-i întindă o mână de prietenie fiului său cel mic, dar nu neapărat din dorința de a șterge cu buretele și a da uitării perioada de după plecarea prințului Harry peste Ocean. Moștenitorul coroanei speră că, astfel, va reuși să obțină amânarea publicării unor memorii controversate. 

O dezvăluire făcută de comentatorul regal Richard Fitzwilliam, într-un interviu acordat publicației The Sun. Argumentându-și punctul de vedere, expertul face referire la un articol dedicat prințului Charles și publicat, la începutul anului, în revista americană Newsweek. În dialogul cu jurnalistul de peste Ocean, Charles lăuda lupta prințului Harry pentru conservarea mediului înconjurător.

 "Fiul meu cel mic, Harry, a subliniat cu pasiune impactul schimbărilor climatice, în special în ceea ce privește Africa, și a promis că organizația sa caritabilă va deveni neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon", a precizat prințul Charles. 

Potrivit lui Fitzwilliams, laudele neașteptate ale lui Charles ar putea indica faptul că acesta este dornic să își repare relația cu fiul său, care s-a deteriorat de când Harry s-a mutat în SUA. Pe de altă parte, o asemenea mișcare ar putea împiedica apariția memoriile pe care Harry se pregătește să le dea la tipar în cursul acestui an. 

"În opinia mea, când întinzi o mâna a prieteniei, este rezonabil să te aștepți la un gest în schimb", spune expertul. Sfatul, îndemnul meu pentru Harry este că ar trebui să se ia în considerare o amânare a publicării autobiografiei sale."

Citește mai departe pe DCBusiness.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel