Gwyneth Paltrow, la un pas de moarte, în timpul unei operații: „A fost o nebunie - aproape am murit”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Gwyneth Paltrow, foto Instagram
Gwyneth Paltrow, foto Instagram

Gwyneth Paltrow a dezvăluit că nașterea fiicei sale era cât pe ce să o coste viața.

Gwyneth Paltrow este extrem de deschisă cu fanii ei și nu prea își ține secretă viața personală. În emisiunea sa de pe Netflix, The Goop Lab, ea intervievează experți pe subiecte sensibile, de la îmbătrânire și psihedelice, până la viața sexuală și ezoterie. Iar în cea mai nouă mini-serie a sa, Sex, Love & Goop, care a avut premiera în urmă cu doar câteva zile, Paltrow explorează relațiile sexuale ale altor cupluri. Dar, într-un interviu recent, actrița de 49 de ani a vorbit despre una dintre experiențele care i-au schimbat viața: o cezariană de urgență care i-a fost aproape fatală.

Invitată în cadrul podcastul-ui Armchair Expert, actrița a vorbit cu sinceritate despre naștere. Paltrow a dezvăluit că a făcut cezariană la ambele nașteri. Ea are o fiică în vârstă de 17 ani, și un fiu, în vârstă de 15 ani.  Momentul în care a fost la un pas de a-și pierde viața a fost naștera fiicei sale Apple.

"Am avut două cezariene. Fiica mea a fost o urgență. A fost o nebunie - aproape am murit. Nu a fost deloc bine", a spus ea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Ce presupune operația de cezariană


Potrivit Clinicii Mayo, operația de cezariană este o procedură chirurgicală folosită pentru a aduce pe lume un copil prin incizii în abdomen și uter. Deși este comună și uneori necesară, procedura nu este lipsită de riscuri. Ca orice intervenție chirurgicală majoră, riscurile includ probleme de respirație, leziuni chirurgicale, infecții, hemoragie postpartum, reacții la anestezie, cheaguri de sânge și multe altele, potrivit Mayo Clinic.

Citește și: „Facebook nu se va schimba cât timp va fi condusă de Zuckerberg”. Acuzele dure aduse de o fostă angajată

Paltrow nu a intrat în detalii suplimentare cu privire la motivul pentru care ea și Apple au fost la un pas de moarte, dar a comentat dificultățile pe care le-a avut după naștere - mai exact, să se acomodeze cu schimbarea corpului ei.

"Nu te gândești la asta când ești tânăr și sănătos și totul este bine", a spus Paltrow în interviu. "Dar pe măsură ce începi să îmbătrânești și lucrurile se schimbă, sau ai nevoie de o intervenție chirurgicală, sau se întâmplă ceva, există această panică ciudată care se întâmplă".

Adevărul despre corpul femeilor după naștere

Actrița spune că poate fi o provocare să accepți schimbările care se produc în corpul tău, chiar dacă nu există niciun motiv de rușine.

"Există o cicatrice mare pe tot corpul tău și te gândești 'oh, wow, parcă asta nu era acolo'", a spus ea.

Paltrow a vorbit, de asemenea, despre fenomenul social media, și despre cum vedem o mulțime de imagini pe internet cu femei care abia au npscut și care au trupurile parcă sculptate, trase prin inel.

"Slavă Domnului că nu exista Instagram când am avut copii. Pentru că acum este ca și cum, dacă văd pe cineva, 'oh, tocmai am născut acum două săptămâni și am talia de viespe', și eu sunt ca și cum, 'wow, eu nu arătam așa'", a spus actrița în vârstă de 49 de ani. "Dar asta este în totalitate o excepție și acum suntem hrănite cu toate aceste  imagini despre cum ar trebui să arătăm tot timpul - cu bebeluși, fără bebeluși, oricicum."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel