Grațiela Duban, secretul siluetei perfecte. Cum se menține în formă soția lui Andrei Duban: Mie seara îmi place să mănânc...

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Grațiela Duban, Instagram
Sursa foto: Grațiela Duban, Instagram

Grațiela Duban a dezvăluit ce stă la baza unei siluete de invidiat.

Grațiela Duban și soțul ei sunt împreună de 12 ani, la baza căsniciei lor aflându-se comunicarea, după cum spune chiar vedeta. Chiar dacă la început au avut și cei doi parte de anumite momente de dezechilibru, precum gelozia, aceasta mărturisește faptul că timpul și încrederea au rezolvat și această problemă.

"Secretul unei căsnicii de lungă durată este comunicarea. După aceea, dacă înveți să comunici cu partenerul de viață, înveți să știi să lași de la tine cât trebuie, înveți să spui iartă-mă, înveți să nu ai orgolii și înveți să fii o echipă. La noi nu există ca eu să las mai mult sau Andrei. Când ne certăm și nu vrea să facă niciunul primul pas, așteptăm să ne treacă starea și venim unul către celălalt și spunem: "Îmi pare rău, știu că am greșit." Și atunci, și din partea cealaltă se spune: "Da, poate și eu am exagerat cu asta.

Gelozia a existat la început din partea lui Andrei, dar printr-o foarte bună comunicare am rezolvat și asta. Când nu dai motive, nu are de ce să fie gelos. ", a spus Grațiela Duban pentru Spectacola.

Cum se menține Grațiela Duban în formă

Soția lui Andrei Duban se poate mândri la vârsta de 35 de ani cu un aspect fizic impecabil. Aceasta recunoaște faptul că are deja câțiva ani de când urmează o dietă strictă, care să o ajute să-și mențină dimensiunile perfecte.

"Cred că m-a ajutat și mama natură, pentru că forma corpului meu este una filiformă, mai slăbuță, nu am tendințe de îngrășare. așa era și mama, mai slăbuță, dar de doi ani și un pic urmez un program, datorită căruia am antrenamente, am învățat să mănânc sănătos, ce trebuie. Acum nu mai țin așa cu strictețe, dar mi-au rămas foarte multe principii.", a spus Grațiela Duban pentru Specatcola.

Ce alimente obișnuiește Grațiela Duban să mănânce

"Mie seara, spre exemplu, îmi place să mănânc un pește, o doradă, un biban sau un somon cu salată verde și cu rucola. Dacă am poftă de pâine mănânc, dar doar integrală. Asta am și în dietă, nu mă feresc de pâine. Mai poftesc uneori la un anumit tip de dulce, dar nu sunt o persoană care preferă să mănânce ciocolată în loc de o masă, dimpotrivă, prefer să mănânc o mâncare bună. Eu n-am nicio treabă cu ciocolata, mănânc una adunată pe an. Sport fac de trei ori pe săptămână, am trei antrenamente cam în jur de o oră- o oră și jumătate.", a mai spus ea.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel