Giulia, peripeții cu primul său desert făcut în casă: ”Bine c-am avut extinctor”

Antonio Grigore |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Giulia a povestit câteva ”experiențe culinare” de care a avut parte până acum, unele mai simpatice, dar altele fiind mai puțin amuzante.

Giulia declară că nu s-a întâlnit cu aragazul decât foarte târziu, iar primele experiențe nu au fost cele mai reușite. ”Nu mai trecusem pe la bucătărie decât ca să mănânc, nu ca s-o ajut pe mama și așa mai departe”, recunoaște cunoscuta vedetă.

Aceasta a explicat și cum a pregătit primul său desert special, o plăcintă cu mere:

”După ce am ras merele, două ore, am ras la mere de mi-a ieșit pe nas, după care le-am băgat la cuptor și nu știu ce s-a întâmplat mai departe, pentru că știu doar că...Bine că am avut extinctor”, spune fosta componentă a formației Candy, la Prima Tv.

Friptura nefăcută, de la restaurant

2. -imagine fara descriere- (giulia2_54931300.jpg)

Giulia a explicat că a avut parte și de alte întâmplări neplăcute legate de mâncare, aceasta rememorând o scenă întâmplată în timpul unui turneu prin țară.

”Mi s-a întâmplat la un moment dat la un restaurant, când eram în turneu. I-am spus unui chelner că nu prea-mi place că nu era prăjită carnea și s-a dus cu carnea înapoi. Eu i-am zis frumos, mă jur, adică, cu fața mea cea mai simpatică: și el: <Da, cum să nu, nicio problemă.>”. Vedeta spune a verificat bucata de carne pe care chelnerul i-a adus-o din nou și a observat că cineva scuipase în mâncare.

Citește și: Mara Bănică a născut. Vedeta a făcut primele declarații de pe patul de spital: ”Ne acomodăm cu viața exterioară”/ FOTO

Sandra Izbașa, poveste de dragoste ca în filme. Gimnasta s-a îndrăgostit pentru prima dată la 30 de ani: „Nu am avut timp de relatii”

Vedeta explică și cum a gătit pentru prima dată un fel de mâncare, ghidată fiind de mama sa.

”Primul fel de mâncare pe care l-am făcut a fost ceva supă. La mine, prima supă a durat trei ore pentru că am sunat-o pe mama și am stat cu ea în telefon. Mama, la finalul conversației, mi-a zis: <<Maaamă..., dacă era să comanzi o supă, ieșeai mult mai ieftin decât convorbirea noastră. Deci, data viitoare, mai bine îți comanzi>>” a relatat vedeta.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel