Gina Pistol și Smiley au făcut marele ANUNȚ

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Gina Pistol și Smiley au făcut marele ANUNȚ
Gina Pistol și Smiley au făcut marele ANUNȚ

Gina Pistol și Smiley se pregătesc să întemeieze o familie și în acte, întrucât nunta celor doi va avea loc curând. 

„Am zis să aflați asta de la noi. Am primit întrebarea asta de atât de multe ori încât mi s-a acrit de ea și am spus întotdeauna că o să vă anunț eu înainte, așa că vrem să vă anunțăm că ne căsătorim. Decizia am luat-o acum un an jumătate, atunci am verbalizat-o. Cred că mi-am dat seama de mult că Gina este aleasa. Suntem de șase ani tot împreună, tot acasă. Eu am realizat că de când sunt tată exersez treaba asta să spun „te iubesc” mai mult, chiar dacă simt asta.”, spune Smiley.

„Era o seară normală, noi trei, pregăteam baia fiicei noastre și eram cu mâinile pline de spumă, iar Andrei se juca cu Josephine în dormitor și m-a strigat să vin puțin. Josephine avea o cutiuță în mână. Mă gândeam că… rodea cutia aceea. Nici nu mă gândeam că este o cutie care ascunde un inel. Eu cu mâinile pline de spume, Andrei spunea ceva.

Eu mă uitam și mă întrebam de unde a luat cutia aia, de ce roade la ea? L-am văzut emoționat. N-am auzit începutul, dar i-am văzut emoția pe față. Și varianta lui e bună”, a spus prezentatoarea de la Chefi la cuțite.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel