Gigi Hadid îi oferă lui Taylor Swift un inel al prieteniei personalizat

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Taylor Swift / Foto: Eva Rinaldi / Flickr
Taylor Swift / Foto: Eva Rinaldi / Flickr

Gigi Hadid i-a dăruit lui Taylor Swift un inel al prieteniei conceput la comandă.

Modelul a ales designerul londonez Cece Jewellery pentru a crea această piesă personalizată, care include referințe la cel mai recent album al lui Taylor, la iubitul ei Travis Kelce și la pisica ei, Benjamin Button.

"Ce onoare absolută a fost să creăm ceva special pentru Taylor Swift!!!!!!!", a scris un membru al echipei Cece Jewellery pe Instagram.

"Oferit de cea mai bună prietenă a sa, această piesă îl înfățișează pe faimosul ei motan, Benjamin Button, înconjurat de o margine de perle strălucitoare și inimi în flăcări pe fiecare parte. Pe o parte se află numărul ei preferat, 13, iar pe cealaltă, numărul 87 din tricoul lui Travis Kelce."

Postarea a inclus o serie de fotografii detaliate ale inelului gros, în stil sigiliu, care conținea o pictură emailată a pisicii lui Taylor. Acesta este același animal de companie pe care Taylor, în vârstă de 34 de ani, l-a purtat pe umeri pentru fotografia de copertă a revistei TIME, când a fost desemnată Persoana Anului 2023.

Fiecare parte a inelului a inclus o inimă în flăcări cu numerele 87 și 13, reprezentând numărul tricoului de fotbal al lui Travis Kelce, în vârstă de 34 de ani, și numărul norocos al lui Swift.

Interiorul inelului a fost gravat cu literele "TTPD", în onoarea celui mai recent album al lui Taylor, "The Tortured Poets Department".

Gigi, în vârstă de 29 de ani, a comentat: "Este perfect, mulțumesc x." la postare. Prietenia ei cu Taylor datează cel puțin din 2014, când au fost fotografiați pentru prima dată împreună la petrecerea Vanity Fair pentru Oscaruri.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel