George Simion, sfidare totală cu nunta. Palmă dată românilor

Autorul articolului: Anca Murgoci |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri

George Simion se căsătorește. Unii numesc evenimentul nunta anului, eu aș numi-o sfidarea anului. 

George Simion a spus că 12.000 de euro a costat până acum nunta, bani care, potrivit spuselor sale, provin din donaţii sau sunt cadou de la naşi. 

Nunta lui George Simion este o palmă dată românilor de rând care nu au avut bani să-și facă nuntă mare. De multe ori, dacă vor nunți mari, românii ajung să-și facă credite. Sau, dacă nu au bani suficienți, fac o nuntă foarte mică.

Dar niciun român, până la marele naționalist George Simion, nu a făcut nuntă din donații. La el, până și brânza este din donații. Sunt atâția oameni care nu au ce mânca. Cu siguranță, se putea face ceva mai bun cu brânza donată de Gigi Becali. Sau cu alte alimente care au fost donate bietului parlamentar pentru a se căsători. 

Câte cămine de vârstnici nu aveau nevoie de 12.000 euro? Câte centre cu copii abandonați nu aveau nevoie de cei 12.000 din care face George Simion nunta? Și, în orice caz, suma, vă dați seama că probabil este mult mai mare...

Of, dar stai... George Simion chiar trebuie ajutat... că amărâtul își donează 90% din salariul de parlamentar...

Dar haideți să vorbim și despre tortul miresei, tort care lipsește cu desăvârșire. Va avea pepeni și mere în loc. Pe lângă faptul că o astfel de combinație te trimite direct spre diaree, cum se poate, domnule George Simion, să nu găsiți și o cofetărie care să vă doneze tortul?! Așa ceva... atâta ghinion pe capul dumneavoastră mai rar.

În orice caz, dacă sunteți atât de sărac încât aveți nevoie de donații pentru a vă face nunta, puteam să vă scutesc eu de penibilul situației. Îmi puteați scrie și vă învățam cum să faceți o nuntă mică la preț redus. Eu, de exemplu, nu m-am gândit să cer donații și am făcut o nuntă de 6000 lei la Hanul lui Manuc în București, dar da, la Măciuca, nunțile se fac cu mii de euro.

Apropo, la nunta asta există mireasă? Că abia dacă a văzut-o cineva. „Săraca”... nici tort n-are. 

Acest text este o opinie.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel