Generația Z a dat trend-ul, iar! "Aș vrea să fiu un spiriduș" este în mintea multor români

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Generația Z a dat trend-ul, iar! "Aș vrea să fiu un spiriduș" este în mintea multor români/Freepik
Generația Z a dat trend-ul, iar! "Aș vrea să fiu un spiriduș" este în mintea multor români/Freepik

Românii de toate vârstele se bucură de TikTok și de noile trenduri.

Piesa "Aș vrea să fiu un spiriduș" este noul trend pe TikTok! Ghiță Munteanu, cel care cântă această melodie se bucură după 11 ani de la lansarea ei de un succes formidabil.

Tinerii au găsit piesa fiind haioasă, unii și-au amintit de tinerețe, iar alții o adoră pur și simplu. Pentru că nu era de ajuns doar să fie virală, la ce s-au gândit românii? Au scos chiar și un filtru cu un spiriduș care dansează.

Mulți români se plâng în comentarii că nu mai pot scăpa de această melodie, o fredonează continuu chiar dacă îi enervează în același timp.

Are peste 15 milioane de vizualizări pe TikTok doar TAG-ul #asvreasafiuunspiridus

Cine este Ghiță Munteanu

Ghiță Munteanu este un cunoscut cântăreț român de muzică populară și de petrecere.â

  • Cariera muzicală: Ghiță Munteanu a început cariera sa muzicală în lumea muzicii populare românești în anii '90. El s-a remarcat prin vocea sa caldă și interpretarea sa autentică a melodiilor tradiționale românești.

  • Repertoriu extins: Ghiță Munteanu este cunoscut pentru interpretarea de melodii populare românești, precum și pentru cântece de petrecere și de dragoste. El a lansat numeroase albume de-a lungul carierei sale și a contribuit la păstrarea și promovarea muzicii tradiționale românești.

  • Popularitatea sa: Ghiță Munteanu a câștigat un public larg în România și în diaspora românească, iar melodiile sale sunt adesea prezente la evenimente sociale și petreceri. A devenit un nume binecunoscut în industria muzicală din România și a avut o contribuție semnificativă la promovarea genului muzical popular.

  • Concerte și turnee: Pe lângă înregistrările sale de studio, Ghiță Munteanu a susținut numeroase concerte live și turnee în țară și în străinătate. El este apreciat pentru prestațiile sale live și pentru capacitatea de a crea o atmosferă de sărbătoare la evenimentele la care participă.

  • Varietatea stilistică: În ciuda faptului că este cunoscut pentru muzica populară tradițională, Ghiță Munteanu a abordat și alte stiluri muzicale în cariera sa, inclusiv muzică ușoară și balade romantice.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience