Gazda emisiunii View o numește pe JLo ca fiind profund neplăcută

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Gazda emisiunii View o numește pe JLo ca fiind profund neplăcută
Gazda emisiunii View o numește pe JLo ca fiind profund neplăcută

Meghan McCain și-a exprimat public aversiunea față de superstarul muzical și de film Jennifer Lopez.

Fosta gazdă a emisiunii The View a discutat despre aparițiile lui JLo la emisiunea sa de zi, pe care a co-prezentat-o între 2017 și 2021, în cel mai recent episod al podcastului său, Citizen McCain.

Ea a dezvăluit că Lopez venea mereu însoțită de un grup mare de persoane și că nu a fost niciodată politicoasă.

"Este pur și simplu o persoană extrem de neplăcută", a comentat McCain.

"Avea cel mai mare anturaj pe care l-am văzut vreodată. Mai mare chiar decât al președintelui. Nu înțeleg de ce era necesar atât de multă lume în jurul ei", a remarcat McCain.

Ea a continuat: "Am fost gazdă la The View și, sincer, nu a fost prea plăcută. Nu spun că trebuie să fii mereu la fel de prietenos, dar a fost surprinzător că persoane precum Kim Kardashian nu puteau fi mai încântătoare."

Carlos King, invitat în podcastul lui McCain și producător de reality TV, a intervenit pentru a-și exprima opinia și a apăra imaginea lui Lopez, remarcând că ea era fermecătoare.

"Ea era atât de plăcută și nu avea un anturaj atât de masiv", a răspuns King.

"A fost la un spectacol al lui JLo în Vegas și, sincer, a fost unul dintre cele mai bune cinci spectacole la care am fost vreodată. A cântat și a dansat timp de 90 de minute fără oprire. Este o muncitoare și m-a șocat faptul că oamenii nu cumpărau bilete pentru asta."

În prezent, zvonurile circulă despre problemele din căsnicia lui Lopez cu Ben Affleck. Ea și-a anulat turneul planificat "This Is Me...Live" luna trecută "pentru a fi alături de copiii săi, familie și prieteni apropiați".

"Poate că pare că există multă negativitate în lume în acest moment", a scris ea într-un mesaj recent. "Dar nu lăsați câteva voci să eclipseze tota iubirea care există acolo."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel