Gareth Bale şi-a anunţat retragerea din fotbal. Are doar 33 de ani

Autorul articolului: Florin Ravdan |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Facebook Gareth Bale
Facebook Gareth Bale

Galezul Gareth Bale a anunţat că îşi încheie cariera sportivă. 

”După o analiză atentă, îmi anunț retragerea imediată din fotbalul de club și internațional.

Mă simt incredibil de norocos că mi-am realizat visul de a practica sportul pe care îl iubesc. Mi-a oferit cu adevărat unele dintre cele mai bune momente din viața mea.

De la prima mea atingere la Southampton până la ultima la LAFC și toate celelalte, au modelat o carieră de club pentru care am o imensă mândrie și recunoștință. Să joc și să conduc țara mea de 111 ori a fost cu adevărat un vis devenit realitate.

Să-mi arăt recunoștința tuturor celor care și-au jucat rolul de-a lungul acestei călătorii. Mă simt îndatorat față de mulți oameni pentru că m-au ajutat să-mi schimb viața și să-mi modelez cariera într-un mod la care nu mi-aș fi putut visa când am început prima dată la 9 ani.

Pentru cluburile mele anterioare, Southampton, Tottenham, Real Madrid și în sfârșit LAFC. Toți managerii și antrenorii mei anteriori, personalul din spate, colegii de echipă, toți fanii dedicați, agenții mei, prietenii și familia mei uimitoare, impactul pe care l-ați avut este incomensurabil.

Părinții mei și sora mea, fără dăruirea voastră în acele zile de început, fără o bază atât de puternică, nu aș scrie această declarație chiar acum, așa că vă mulțumesc că m-ați pus pe această cale și pentru sprijinul vostru neclintit.

Soția mea și copiii mei, dragostea și sprijinul vostru m-au ajutat. Chiar lângă mine pentru toate înaltele și coborâșurile, ținându-mă pe drum. Mă inspirați să fiu mai bun și să te fac mândru.

Deci, trec cu anticipare la următoarea etapă a vieții mele. O perioadă de schimbare și tranziție, o oportunitate pentru o nouă aventură...”, a scris Gareth Bale, pe Facebook.

Gareth Bale a câştigat cinci trofee UEFA Champions League, toate cu Real Madrid, dar a mai jucat şi la Southampton, Tottenham şi LA Galady. 

554 de meciuri a bifat Gareth Bale la cluburile la care a fost legitimat. 186 de goluri și 139 de pase decisive a reușit Gareth Bale în carieră, scrie Digisport. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel