Galeria Rapidului nu regretă plecarea lui Adrian Mutu, dar trage un semnal de alarmă: Problemă foarte gravă

Autorul articolului: Florin Ravdan |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Facebook Adrian Mutu
Facebook Adrian Mutu

Adrian Mutu a plecat de la Rapid şi va semna, cel mai probabil, cu Neftci Baku. Galeria trage un semnal de alarmă. 

"Nu știu cum să încep. Am luat și eu la cunoștință această informație. Mi-aș fi dorit să nu fie adevărată, pentru că nu este normal, după toată pregătirea și atunci când ne așteptăm să înceapă campionatul, echipa Rapid să rămână fără antrenor. Mi se pare ceva de domeniul fantasticului. Nu este normal ca un club ca Rapid care a anunțat că anul ăsta ne vom bate la locurile 1-3 și la Cupă, să rămână fără antrenor.

E o problemă foarte gravă la conducere dacă se întâmplă ca Rapid să rămână fără antrenor și fără antrenorul care și-a implementat propriile reguli și au făcut promisiuni publice. Nu îl regretăm pe Adrian Mutu ca antrenor, regretăm situația, pentru că e o situație în care Adrian Mutu și-a implementat propria filosofie și noi așteptăm să înceapă campionatul, pentru că s-au făcut niște transferuri…

Acum cine va răspunde, din conducere, de acest an, pentru că anul este compromis, din punctul meu de vedere. Oricine vine ca antrenor o va arunca: Stai că eu am preluat echipa așa, nu mi-am adus niciun jucător… Iar, veșnicele povestiri pe care le povestesc cu toții când eșuează”, a spus Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, la ProSport Live.

Ce l-ar fi supărat pe Adrian Mutu 

"În anturajul echipei circulă de câteva ore o informație legată de motivul pentru care Mutu ar fi decis să plece. Până să caute această ofertă de la Neftchi Baku, unde va câstiga foarte mulți bani, el se simțea foarte bine la Rapid. De altfel, proiectul si transferurile au fost gândite cu acordul lui, dar lucrurile s-au precipitat după partidele amicale și în special după meciul cu Slovan Bratislava, când s-a pierdut cu 1-4.

Într-o discuție avută cu Angelescu și Niculae i s-a reproșat lui Mutu folosirea sistemului de joc cu trei fundași, care este nepotrivit cu actualul lot, în opinia conducerii. Mutu s-a enervat, pot spune că a luat foc și a transmis că dacă nu mai beneficiază de încrederea conducerii atunci pleacă. Niculae și Angelescu ar fi rămas fermi pe poziție și i-ar fi spus clar că echipa nu poate juca așa în campionat, în sistemul cu trei fundași…Apoi, s-a întâmplat ce știe toată lumea: Mutu a început negocierile cu Baku” au declarat surse autorizate din anturajul echipei pentru Prosport.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel