Gabriela Cristea: După divorțul de Marcel Toader am rămas cu 50 de lei

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Gabriela Cristea: După divorțul de Marcel Toader am rămas cu 50 de lei
Gabriela Cristea: După divorțul de Marcel Toader am rămas cu 50 de lei

Gabriela Cristea a dezvăluit recent că nu a simțit nimic atunci când a murit Marcel Toader, fostul ei soț, în urmă cu patru ani.

Declarația ei îi poate surprinde pe unii dintre cei care au urmărit emisiunea Cristinei Șișcanu, dar se știe că Gabriela Cristea și Marcel Toader divorțaseră, iar prezentatoarea TV a dezvăluit că a pierdut foarte mulți bani din cauza fostului afacerist.

"Nu-mi pare rău de nimic, din toate cele câte mi s-au întâmplat. Nu știam câți bani aveam (n red. după divorțul de Marcel Toader), am descoperit după ce i-am pierdut pe toți, suma dovedită, ca să zic așa, pentru care aveam hârtii doveditoare, a fost de 480 de mii de euro", a spus Gabriela Cristea, în emisiunea Cristinei Șișcanu de la Metropola TV.

"Practic, de la 50 de lei cu care m-am trezit în luna februarie, în mai puțin de o lună de zile am reușit să mă redresez și să-mi plătesc toate cheltuielile, să pot să mă întrețin, am stat toată vara la mare. Am găsit resurse prin care să pot să-mi văd mai departe de viață pentru că dacă rămâneam acolo, era rău. Dar eu zic că așa este caracterul meu și este un avantaj, un dar de la Dumnezeu, pentru că sunt mulți care rămân acolo și nu-și mai găsesc calea", a declarat Gabriela Cristea.

"Am aflat că banii nu mai există în cont în momentul în care fostul meu soț mi-a zis să plec. El a vrut să divorțăm. Totul a început când mi-am dorit să-mi iau 1 an de pauză, pentru că problemele de sănătate se agravase și chiar îmi permiteam după mulți ani în care muncisem efectiv ca un sclav, iar el nu a fost de acord, a zis că nu înțelege cum pot renunța atât de ușor la 20.000 de euro pe lună. El era obișnuit cu fluxul acesta de cash și dintr-o dată s-au terminat banii și atunci el a zis gata. N-am simțit nimic când a murit.", a mai spus prezentatoarea TV.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel