Gabi Bădălău dă de pământ cu Cladia Pătrășcanu: „Ne terorizează cu mesaje pline de amenințări și blesteme. Ai ajuns prea jos. Ai întrecut orice limită”

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Gabi Bădălău nu s-a mai putut abține și a făcut o serie de acuzații la adresa fostei sale soții, Cldaudia Pătrășcanu. 

Deși au divorțat, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu continuă să-și arunce acuzații grave. Scandalul dintre foștii soți pare că este departe de a ajunge la sfârșit. 

Gabi Bădălău dă de pământ cu Cladia Pătrășcanu

Recent, Claudia Pătrășcanu a acuzat-o pe fosta soacră că a dat foc la casă, în timp ce copiii dormeau. Astfel, Gabi Bădălău a sărit în apărarea mamei sale și a făcut o serie de declarații, în spațiul online. 

„Astăzi, în toată presa a fost știrea cum că mama a dat foc la casă cu noi toți și copiii în ea. Știre dată că de obicei, de cine altcineva, decât de fosta mea soție, Claudia. Marele „incendiu” prezentat atât de dramatic, a fost de fapt un aranjament de Crăciun lăsat aprins după masă de prânz.Cumnatul meu a simțit miros de ars, luase foc o crengută de brad şi l-a stins cu un pahar de Cola, asta a avut la îndemână, copiii fiind impresionați de fumul scos probabil din cauza acestei combinații. Nimic nu a luat foc, nici masa, nici casa, nici altcineva, nimeni nu a fost rănit, acesta fiind marele incendiu prezentat cu atâta dramatism. (oricum s-a întâmplat de Crăciun și ea povestește în februarie, când își lansează piesa). Am scris și am explicat asta pentru a înțelege o mică parte din exagerările și minciunile repetate în mod sistematic de către doamna în cauză. De 5 ani nu am răspuns niciodată cu aceeași monedă la minciunile mai grave sau mai puțin grave spuse de ea. Avem zeci de mesaje și eu și toată familia mea înc care ne terorizează efectiv, cu mesaje pline de amenințări, șantaje, blesteme, mesaje frumoase, apoi o ia de la capăt cu înjurături și tot așa. Nu am arătat niciodată, nici eu și nici familia mea, chiar dacă material este mult.

Ciudat este faptul că atunci când vrea să apară la TV cu „proiectele ei„, apare automat și cu niște drame despre ce a trăit în familia cu pricina. Ea (nr. Claudia Pătrăscanu) nu știe să vorbească altceva decât despre familia Bădălău, de când am divorțat nu există nicio apariție a ei în care să nu vorbească despre mine, lucru foarte simplu de verificat cu un search pe Google. În locul ei aș aduce mulțumiri acestei familii rele și fostului soț pentru tot succesul și notorietatea, pe care să fim sinceri până la final, acum 8-9 ani nu prea le mai avea cam deloc… Nici atenție, nici melodii, nu prea mai știa nimeni despre această artistă remarcabilă.„, a scris Gabi Bădălău pe rețelele de socializare în miez de noapte.

Gabi Bădălău susține că el plătește școala copiilor și toate cheltuielile

Claudia Pătrășcanu l-a acuzat șipe fostul soț că nu o ajută în creșterea copiilor și că primesc pensie alimentară de doar 300 de lei de la tatăl lor. Gabi Bădălău a ținut să clarifice acuzațiile făcute de fosta soție, astfel, bărbatul susține că el se ocupă de toate cheltuielile copiilor, inclusiv de școala lor. 

„Bun, ai scăpat de ei, ești divorțată, păi fii fericită, scapă de energia negativă. de 5 ani ești liberă, lasă-ne, nu mai vorbi despre această familie rea la orice interviu, podcast, emisiune, ziar, în care apari, pentru că totul pare puțin penibil și evident de ce o faci. Înainte de orice piesă lansată, vine un nou scandal în care mai povestești puțin despre familia Bădălău. De ce?

Gata, cred că a înțeles toată lumea, toată țara, ești o femeie independentă, mamă eroină, donna imaculata, nu ți-a zis nimeni nimic, te felicităm pentru toate reușitele și realizările. Dar poate este cazul să te oprești și tu după 5 ani în care ai făcut mult prea multe lucruri, de cea mai joasă speță acestei familii și în care noi doar am tăcut și am așteptat civilizat să te plictisești. Ai ajuns prea jos pentru a face rău, să zici că le dăm copiilor medicamente cu forța și îi intoxicăm, să zici că îi învățăm poezii pornografice, să zici că âi sechestrăm și nu îi lăsăm să vorbească la telefon, este prea MULT. Și aici nu mai este vorba despre mine și familia mea, pe noi nu ne poți ataca cu nimic, aici este vorba despre copiii mei și nu mai pot să tac. Este prea mult și ai întrecut orice limită.

Până acum am tăcut toți dar nu pentru că a fost adevărat ceva din tot ce ai spus, pentru că talentul actoricesc și improvizația ta sunt desăvârșite, ci pentru că suntem mult prea eleganți și cu scaun la cap și ne gândim mereu pe primul loc la copii. Nu vrem să vadă ceva urât spus despre mama lor. Concluzia este că vrem să ne lași, noi doar atât vrem de la tine, poate îți găsești alte subiecte mai interesante decât familia mea, care chiar nu vrea să intre în jocul tău murdar și nebun.„ a continuat Gabi Bădălău.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel