Fraudă în numele Kaufland! Cum să nu cădeți în capcană, astfel încât să nu vi se fure banii din conturi

Autorul articolului: Anca Murgoci |
Data publicării:
| Categorie: Știri
kaufland
kaufland

Kaufland România avertizează clienţii în legătură cu o tentativă de fraudă în numele companiei.

Kaufland România avertizează clienţii în legătură cu o tentativă de fraudă prin intermediul unei false oferte online sub forma: 'Kaufland celebrează cea de-a 54-a aniversare de cadouri limitate la tombolă!'.

'Numele şi logo-ul companiei Kaufland România au fost folosite fraudulos şi abuziv în cadrul unei campanii online false, care urmăreşte inducerea în eroare a publicului. Concursul fals este reprezentat sub forma unui chestionar care îi invită pe cei ce îl accesează să răspundă la 4 întrebări despre Kaufland cu promisiunea că vor beneficia la final de un card cadou în valoare de 2000 de lei. Mesajul care circulă în mediul online 'Kaufland celebrează cea de-a 54-a aniversare de cadouri limitate la tombolă! Prin chestionar, veţi avea şansa să obţineţi Un card cadou în valoarea de 2000 lei' şi care redirecţionează utilizatorii către link-uri precum mugualty.top/kaufland-de, silencetribute.top/kaufland-de, luncheonlimp.top/kaufland-de, telleringral.top/kaufland-de, falsehorfume.top/kaufland-de şi ministerialseduce.top/kaufland-de, nu aparţine companiei noastre şi îi îndemnăm pe utilizatori să nu participe la astfel de concursuri şi să nu acceseze aceste link-uri', susţin reprezentanţii retailerului într-un comunicat.

Kaufland România respinge categoric asemenea modalităţi de promovare şi anunţă că ia toate măsurile necesare pentru a împiedica răspândirea acestei tentative de fraudă. Compania de retail deţine 1.300 de magazine în 8 ţări din Europa, 132.000 de angajaţi şi o reţea de 152 de magazine în România.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel