FOTO / Halep și Nadal, cei doi câștigători ai turneului de la Melbourne

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Sport

Simona Halep pozează cu cel de-al 23-lea trofeu câștigat.

Rafael Nadal și-a marcat duminică revenirea în circuitul ATP învingându-l în finala turneului Melbourne Summer Set pe americanul Maxime Cressy.

Simona Halep a postat, duminică, pe Facebook, imagini în care apare fericită, ținând în mâini trofeul de la Melbourne, al 23-lea din carieră.

„Numărul 23 și mă simt atât de bine”, scrie, duminică, Simona Halep, pe Facebook, la imaginile în care apare ținând în mâini trofeul de la Melbourne.

Ea spune că este primul trofeu câștigat la Melbourne:

„Mulțumesc pentru susținere și abia aștept să revin pe teren pentru Australian Open”, mai scrie sportiva.

Simona Halep a câștigat finala turneului Melbourne Summer Set 1, după ce a învins-o pe Veronika Kudermetova, cu 6 - 2, 6 - 3.

Nadal a acâștigat la masculin

Spaniolul a jucat pentru prima dată din luna august, în această săptămână, după ce o accidentare la picior i-a scurtat sezonul 2021. Cu toate acestea, numărul 6 mondial nu a arătat deloc nepregătit la Melbourne.

"Vreau să mulțumesc pentru întreaga organizare de la acest turneu", a declarat Nadal în timpul ceremoniei de decernare a trofeului, citat de atptour.com.

„Mă simt privilegiat și un tip foarte norocos să fiu din nou aici. Mă întorc după câteva momente dificile în ceea ce privește accidentările, așa că nu pot fi mai fericit. Înseamnă foarte mult pentru mine să mă întorc în circuit cu câștigarea unui trofeu".

Citește și: Prințul Harry a fost avertizat încă o dată în privința lui Meghan: Va fi tocat mărunt

Într-un meci antrenant, Cressy l-a atacat pe Nadal cu jocul său de mare efect serviciu-voleu, dar spaniolul a revenit bine pe tot parcursul meciului și a dat dovadă de o mare capacitate de luptă.

Jucătorul în vârstă de 35 de ani a salvat o minge de set în tie-break-ul primului set și a revenit de la un break în setul al doilea, triumfând în cele din urmă după o oră și 44 de minute.

„Această arenă a fost întotdeauna foarte, foarte specială pentru mine", a declarat Nadal. „Rod Laver Arena este foarte, foarte specială pentru toată lumea și este și mai specială datorită vouă. Sunteți un public extraordinar și nu vă pot mulțumi îndeajuns".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel