Fotbal: Înfrângeri pentru FC Barcelona şi Atletico Madrid, în La Liga; victorie pentru Real Madrid

Delia Gheață |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Sport
Alte partide vor avea loc duminică
Alte partide vor avea loc duminică

Meciurile disputate sâmbătă seara, în etapa a 16-a din La Liga, au avut două rezultate surpriză, înfrângerile suferite de FC Barcelona şi Atletico Madrid în faţa propriilor suporteri, Real Madrid reuşind în schimb să se impună în derby-ul rundei.

Pe Camp Nou, echipa antrenată de Xavi, deşi a dominat, a cedat în final cu 0-1 în faţa celor de la Real Betis. Singurul gol al partidei a fost reuşit de Juanmi în minutul 79. FC Barcelona este pe locul 7, cu 23 de puncte, în timp ce Real Betis este pe poziţia a treia, cu 30 de puncte.

Pe "Wanda Metropolitano", Atletico Madrid s-a înclinat cu 1-2 în faţa lui Mallorca. Matheus Cunha a deschis târziu scorul pentru gazde, în minutul 68, dar oaspeţii au revenit spectaculos în ultimele zece minute ale întâlnirii marcând de două ori, prin Franco Russo (80) şi Takefusa Kubo (90+1).

Atletico ocupă locul 4, cu 29 de puncte, iar Mallorca este pe 12, cu 19 puncte.

Citește și Adeyemi, puștiul cu mamă româncă, noua stea a naționalei Germaniei

Real Madrid în schimb, jucând în deplasare, a câştigat cu 2-0 partida cu Real Sociedad. Vinicius Junior a marcat în minutul 47, iar Luka Jovic a stabilit scorul final în minutul 57. Madrilenii sunt lideri în clasament, cu 39 de puncte, având cinci victorii consecutive, în timp ce Real Sociedad este pe 5, cu 29 de puncte.

Aşa cum se ştie, tot sâmbătă, Sevilla FC a învins cu 1-0 pe Villarreal, iar vineri Granada a învins pe Alaves cu 2-1.

Alte partide ale rundei vor avea loc duminică şi luni.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel