Fostul fotbalist brazilian Eric de Oliveira a făcut AVC. Acum un an, spunea că trebuie să îşi schimbe drastic stilul de viaţă

Autorul articolului: Florin Ravdan |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Facebook Eric de Oliveira
Facebook Eric de Oliveira

Eric de Oliveira, fost fotbalist la Gaz Metan Mediaş, Pandurii Târgu Jiu şi actual membru în staff-ul celor de la Farul Constanţa, a făcut accident vascular cerebral. 

"Am avut un vas de sânge înfundat la cap. M-am lovit cu capul de perete când am căzut”, le-a spus Eric apropiaţilor, când s-a trezit la spital.

"Alimentația e prima care trebuie schimbată, tot ce ține de mâncare, de băutură. Am stat în spital cu niște pacienți care au avut probleme și m-au făcut să mă gândesc că mai importantă decât viața mea este familia. Și atunci trebuie să am grijă de viața mea ca să fiu cu familia mea”, spunea Eric, în urmă cu un an.

Clubul Farul Constanţa a oferit rapid o reacţie 

“Eric este un om important in colectivul nostru. Este un băiat excelent pentru grup. Sperăm să se refacă cât mai repede și să revină alături de noi”, a declarat fostul mare atacant Ciprian Marica, acţionar minoritar la Farul Constanţa, în exclusivitate pentru iAMsport.

Eric de Oliveira a venit la Farul în martie 2023

”Deci cum să încep? Am plecat din Medias, orașul la care țin la fel de mult precum la orașul meu din Brazilia! Am primit o nouă șansă aici la Farul, cu cel mai mare jucător din istoria României și sunt sigur că voi învăța multe lucruri.

Așa că pe mine mă doare când în Mediaș, orasul în care m-am maturizat ca un sportiv de performanță și, cel mai important, un om cinstit, nu pot să cred că poate cineva să vorbească aiurea!

Așa ca în trecut fotbalistic în Medias, tot ce se leagă în aceasta țară despre Medias, se leagă de Eric brazilianul din Mediaș si acum văd că plecarea mea, care nu e definitivă, deranjează pe câțiva, daca stau să numar câte lucruri am făcut în acest oraș, poți fi sigur că am făcut mai mult decât altii pe acolo!

Așa că am acceptat această provocare pentru a-mi îmbunătăți calitățile mele pentru viitorul fotbalistic și în Medias! Copiii noștri merită mai mult!

Daaaaa, rămân în continuare membru fondator al ACS Medias, rămân în cadrul clubului și rămân în ajutorarea copiilor noștri! Așa că apreciez comentariile pe care majoritatea medieșenilor mi le-au trimis și mă bucur că rămân iubit în Mediaș!

Pentru ceilalți răutăciosi, să fiți pregătiti, că multe noutăți vor apărea pentru voi.

Dacă Gică Hagi m-a chemat aici, înseamnă că aici am făcut ceva diferit față de Mediaș, unde în viața mea nu am primit nimic și nici nu am așteptat, si tot în continuare cred că orașul într-o zi va fi ceva mai bun decât e acum”, a scris Eric de Oliveira, pe Facebook.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel