Fiul lui Michael Jackson, Prince, își amintește de regretatul star la 15 ani de la moartea sa: Lumea se simțea mai bine cu tine în ea

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Instagram
Captura Instagram

Frații lui Michael Jackson, Tito și Jackie, au adus, de asemenea, un omagiu starului cu postări emoționante pe Instagram.

La 15 ani de la moartea lui Michael Jackson, membrii familiei sale, inclusiv frații și fiul său Prince, i-au adus un omagiu Regelui Pop.

Michael Jackson, celebrul cântăreț al piesei "Thriller", a decedat pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani. În memoria sa, fiul său Prince, acum în vârstă de 27 de ani, a distribuit pe Instagram o fotografie emoționantă care îl arată pe Michael zâmbind și cântând alături de copii în timpul spectacolului din pauza Super Bowl XXVII din 1993.

"Mi-e dor de tine, tată", a scris Prince, care avea doar 12 ani când și-a pierdut tatăl. "Lumea se simțea mai bine cu tine în ea".

Jackie Jackson, fratele mai mare al lui Michael, acum în vârstă de 73 de ani, a împărtășit și el pe Instagram o imagine din perioada de început a carierei lor, înfățișându-i cântând împreună.

"Greu de crezut că au trecut 15 ani fără tine ❤️‍???? Ne lipsești în fiecare zi ????️", a scris Jackie în postarea sa.

Fratele lor, Tito, în vârstă de 70 de ani, a împărtășit un portret simplu în alb și negru al superstarului, adăugând hashtag-urile "15 ani fără Michael Jackson", "Plecat prea devreme", "Mereu în inimile noastre", "Ne lipsești mult", "MJ4ever" și "Fără cuvinte".

Fiul lui Tito, TJ, în vârstă de 45 de ani, i-a adus și el un omagiu unchiului său, postând pe Instagram: "Mi-e foarte dor de tine, unchiule Michael. Mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine. Mă voi simți întotdeauna cel mai norocos nepot să te am ca sursă eternă de putere, îndrumare și iubire. Te iubesc pentru totdeauna."

Michael Jackson, care ar fi împlinit 65 de ani, a murit din cauza unui stop cardiac cauzat de o combinație fatală de medicamente. Medicul său, Conrad Murray, a fost condamnat pentru omor involuntar în 2011.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel