Fiul lui El Chapo este "dependent de vizionarea videoclipurilor TikTok" înainte de culcare

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
FOTO: freepik @cofentist_tm
FOTO: freepik @cofentist_tm

Conform unei noi cărți, Ivan Archivaldo Guzmán Salazar, fiul celebrului Joaquín "El Chapo" Guzmán, cunoscut pentru activitățile sale în lumea drogurilor, pare să își dedice timpul înainte de culcare explorării TikTok-ului, o platformă de socializare și divertisment.

Conform unei noi cărți, fiul celebrului lord al drogurilor El Chapo, Ivan Archivaldo Guzmán Salazar, pare să aibă o dependență de vizionarea videoclipurilor de pe TikTok. Ivan este cunoscut ca lider al Los Chapitos, o facțiune a cartelului Sinaloa, care a luat amploare după arestarea tatălui său în 2016.

Ivan și trei dintre frații săi - Jesús Alfredo Guzmán Salazar, Joaquín Guzmán López și Ovidio Guzmán López - sunt acuzați de implicare în distribuirea de fentanil mortal în SUA. În timp ce Ovidio a fost arestat în 2023, ceilalți trei rămân în libertate.

Jurnalistul José Luis Montenegro afirmă în cartea sa nouă, "Los Chapitos: Radiografia criminală a moștenitorilor cartelului Sinaloa", că Ivan are o plăcere vinovată pentru derularea nesfârșită a videoclipurilor pe aplicația de partajare video TikTok în timpul nopții.

Din păcate, Muntenegru nu a precizat dacă este vorba de videoclipuri de dans, de tutoriale de gătit sau de meme-uri pe care șeful cartelului folosește TikTok pentru a se uita la ele. Potrivit Infobae, Montenegro scrie:

"Este dependent de trimiterea de mesaje criptate pe Wickr și de vizionarea de videoclipuri virale pe TikTok".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel