Filmul turneului "Renaissance World Tour" va fi distribuit la nivel mondial

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Renașterea muzicii country din Marea Britanie se confirmă, deoarece genul crește cu 67% în 2024
Renașterea muzicii country din Marea Britanie se confirmă, deoarece genul crește cu 67% în 2024

Un film bazat pe turneul "Renaissance World Tour" al lui Beyonce va fi distribuit la nivel mondial de o unitate a AMC Entertainment, compania a declarat, în condițiile în care lanțurile de cinematografe încearcă să umple golurile de conținut provenite din grevele de la Hollywood.

Filmul lui Beyonce este o producție de teatru a turneului global al cântăreței și compozitoarei din această vară, care se întinde pe 57 concerte în 40 de orașe din America de Nord și 14 din Europa.

Filmul urmează o lansare similară a superstarului pop Taylor Swift, al cărei film de concert Eras Tour va fi distribuit în cinematografele din America de Nord începând cu 13 octombrie, potrivit Reuters.

Filmele de concert asigură lanțuri de cinematografe precum AMC, Cinemark și Cineplex, cu titluri de profil înalt pentru a ajuta la umplerea golurile provocate de greva prelungită a actorilor și scenariștilor din Hollywood.

"Renaissance: A Film By Beyonce" urmează să ruleze în Statele Unite, Canada și Mexic începând de vineri, 1 decembrie, 2023, a precizat AMC, adăugând că alte orașe din întreaga lume vor fi anunțate la o dată ulterioară.

Cinemark, rivalul AMC, a anunțat, de asemenea, că va difuza filmul-concert în cinematografele sale din SUA. Ambele lanțuri de cinematografe au declarat că biletele lor standard de spectacol în SUA vor începe de la prețul de $22. Site-ul de divertisment Variety a relatat pentru prima dată despre discuțiile purtate de Beyonce pentru a lansa "Renaissance" prin intermediul AMC.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel