Filmul lui Bon Scott de la AC/DC nu va fi un film biografic

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Noul film despre Bon Scott de la AC/DC nu va fi un film biografic.

Deși "The Kid From Harvest Road" va fi plasat în anii 1960, în timpul anilor de maturitate ai regretatului muzician, producătorii au insistat că nu va fi o relatare strictă a vieții sale.

HALO Films a precizat într-un comunicat:

"Producătorii din spatele filmului 'The Kid From Harvest Road' sunt incredibil de umili și recunoscători pentru atenția copleșitoare pe care a primit-o din partea presei recentul anunț al dezvoltării filmului. Entuziasmul și sprijinul din partea publicului și a mass-mediei deopotrivă reafirmă credința în puterea povestirii. Cu toate acestea, ei țin să precizeze că "The Kid From Harvest Road" este un proiect care își propune să surprindă esența vieții timpurii a lui Bon Scott în Fremantle într-o narațiune ficțională plasată în anii 1960. Inspirându-se din poveștile și atmosfera acelei perioade, mai degrabă decât încercând să realizeze un film biografic, filmul poate oferi o explorare mai imaginativă a personajului și a experiențelor lui Scott. Concentrându-ne pe anii săi de formare din Fremantle, vom putea pătrunde mai adânc în influențele și evenimentele care l-au format ca persoană și, în cele din urmă, ca lider iconic al trupei AC/DC. De asemenea, oferă o oportunitate de a explora peisajul cultural al vremii, inclusiv scena muzicală în plină dezvoltare și dinamica socială a epocii."

Lee Tiger Halley îl va interpreta pe Scott în filmul scris de Stephen Belowsky și de co-scenaristul și regizorul David Vincent Smith.

Tim Duffy va fi producător, iar Ian Hale și Nicko Mezzino vor fi producători executivi pentru HALO Films și, respectiv, Protocol Pictures.

Scott a fost solistul trupei AC/DC din 1974 până la moartea sa, în 1980.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel