Filmul biografic despre Michael Jackson a primit autorizația de la Neverland

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: captură Youtube Michael Jackson
Sursa: captură Youtube Michael Jackson

Neverland Ranch a fost autorizat ca loc de filmare pentru viitorul film biografic despre Michael Jackson, intitulat "Michael."

Potrivit autorizațiilor de filmare analizate de SF Gate, aproximativ 300 de persoane au primit permisiunea de a filma pe faimoasa proprietate situată la nord de Santa Ynez, California.

Nepotul lui Michael Jackson, Jaafar Jackson, va interpreta rolul regretatului rege al muzicii pop în filmul regizat de Antoine Fuqua, a cărui lansare este programată pentru aprilie 2025.

Filmul va urmări viața și cariera lui Michael Jackson, de la debutul în trupa Jackson 5 până la moartea sa, survenită cu câteva săptămâni înainte de ultimul său turneu.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, în 2009, în urma unei supradoze de droguri.

Jackson a încetat să mai viziteze Neverland în 2005, după ce s-a confruntat cu acuzații de molestare a copiilor. Deși a fost achitat de toate acuzațiile, el nu a mai revenit la proprietate.

Miliardarul Ron Burkle a achiziționat proprietatea în 2020 pentru suma de 22 de milioane de dolari (17 milioane de lire sterline), o fracțiune din prețul inițial solicitat de 100 de milioane de dolari (79 de milioane de lire sterline).

Conacul de 12.000 de metri pătrați se află pe o suprafață de aproximativ 2.700 de acri și include un cinematograf cu 50 de locuri, un teren de baschet și mai multe case de oaspeți.

În 2019, documentarul "Leaving Neverland" a prezentat mărturiile a doi bărbați care au susținut că Jackson i-a abuzat sexual în copilărie, atât la fermă, cât și în alte locații.

În timpul perioadei în care a fost scos la vânzare, proprietatea a fost redenumită Sycamore Valley Ranch, într-un aparent efort de a disocia locul de moștenirea sa controversată. Cu toate acestea, numele original a rămas cunoscut publicului.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel