Fiii lui John Lennon și Sir Paul McCartney colaborează la un nou cântec

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Fiii lui John Lennon și Sir Paul McCartney au făcut echipă pentru o nouă melodie.

Sean Oko Lennon - a cărui mamă este Yoko Ono - și James McCartney - din căsătoria lui Paul cu prima soție, Linda - au intrat împreună în studio pentru a înregistra "Primrose Hill", care este un tribut adus unui parc pitoresc din nord-vestul Londrei.

Într-o postare pe X -anterior cunoscut sub numele de Twitter- James a scris:

"Primrose Hill' este aici! Astăzi sunt atât de încântat să împărtășesc cel mai recent cântec al meu co-scris de bunul meu prieten @seanonolennon. Odată cu lansarea acestui cântec, se simte ca și cum am pornit cu adevărat la drum și sunt atât de încântat să continui să împărtășesc muzică cu voi."

Cei doi au primit sprijin din partea tatălui lui James, Paul, care a promovat cântecul într-o postare pe Facebook, scriind: "Fiul meu, James, a scos un nou cântec numit Primrose Hill - ascultați-l. Și multă dragoste pentru Sean Ono Lennon, care a co-scris cântecul."

James a făcut din acest proiect o adevărată afacere de familie, implicând-o pe sora sa Mary McCartney în realizarea unui videoclip de promovare pentru "Primrose Hill".

Într-o postare pe X înainte de lansarea piesei, James a explicat despre melodie:

"Am avut o viziune când eram copil, în Scoția, într-o zi frumoasă de vară. Lăsându-mă să plec, mi-am văzut în ochii minții adevărata iubire și salvatorul meu. 'Primrose Hill' este despre cum să pornesc la drum cu mine și să găsesc această persoană".

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel