Fiica lui James Brown spune că Michael Jackson și Usher nu ar fi exista fără tatăl ei

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Fiica lui James Brown a declarat că nu ar exista "hip-hop, Michael Jackson sau Usher" fără răposatul ei tată.

Deanna, în vârstă de 55 de ani, spune că legenda soul și funk - care a murit la vârsta de 73 de ani în 2006 - a avut o influență uriașă asupra regretatului Rege al muzicii pop și a autorului hitului "My Boo", precum și asupra mai multor genuri, inclusiv hip-hop, iar muzica nu ar fi la fel fără el.

Vorbind cu PEOPLE pentru a promova documentarul în patru părți al A+E, "James Brown: Say It Loud', a declarat:

"Nu ar exista hip-hop. Nu ar exista rap, pentru că el este artistul cel mai copiat. Nu ar fi existat Michael [Jackson], nu ar fi existat Usher, nu ar fi existat Chris Brown - toți acești oameni care au luat de la el."

Deanna a continuat: "Vreau să spun, unde ar putea fi? Dacă îi întrebi pe mulți dintre acești muzicieni, îți vor spune același lucru. Probabil că ar fi zero. Cred că LL [Cool J] spune în documentar că nici măcar nu-și poate imagina unde ar fi fără James Brown."

Cealaltă fiică a sa, Yamma, în vârstă de 50 de ani, a vorbit despre faptul că tatăl ei a fost creatorul funk-ului și a influențat multe genuri.

Ea a spus: "Cineva care stă acasă poate că se uită la el și se gândește: "Povestea lui nu este atât de diferită de a mea și uite ce a ajuns să facă". Și dacă poți inspira pe cineva să fie cel mai bun în ceea ce poate fi, este uimitor."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel