Fiica cea mică a lui Vladimir Putin are o relație cu Zelenski, un fost DANSATOR la Teatrul Mariinsky

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Mai multe publicații au reușit să afle cine este partenerul fetei lui Vladimir Putin.

Cel mai mic dintre copiii recunoscuți ai lui Putin, Kateryna Tikhonova, s-a născut la Dresda, a studiat studiile japoneze și administrează fundații de miliarde de dolari.

Tikhonova are o diplomă de master în fizică și matematică, iar lucrarea științifică cu care a absolvit se numește „Probleme matematice de corectare a activității mecanoreceptorilor vestibulari”.

În februarie 2020, Reuters scria că Tikhonova a fost numită la conducerea unui nou institut de inteligență artificială de la Universitatea de Stat din Moscova.

Cu toate acestea fiica cea mică a lui Putin este pasionată și de rock'n'roll acrobatic, un sport non-olimpic. În 2013, ea și partenerul de dans s-au clasat pe locul cinci la un eveniment de campionat mondial din Elveția.

Zelenski, ”ginerele” lui Putin

Publicația Meduza a reușit să afle cine este partenerul de viață al Katerynei Tikhonova. Este vorba despre coregraful Igor Zelenski, care până de curând a lucrat la Baletului din Berlin, împreună cu care Tikhonova are o fetiță, născută în ianuarie 2018. 

Potrivit jurnaliștilor de la publicația Important Stories, Tikhonova ”făcea naveta” între Rusia și Germania pentru a fi împreună cu fostul balerin Igor Zelenski.

Acesta a activat în ultimii ani ca director al Baletului de Stat Bavarez, dar a fost nevoit să demisioneze după începerea invaziei ruse, aparent pentru că a refuzat să condamne acțiunea militară declanșată de Putin. ”Chestiunile personale, de familie necesită toată atenția mea, ceea ce este incompatibil cu munca mea de regizor de balet la München”, își motiva demisia Igor Zelenski.

Jurnaliștii au aflat că în ultimii ani, fiica dictatorului de la Kremlin a zburat la München de peste 50 de ori.

Publicația susține că are documente care dovedesc acest lucru, în special, lista pasagerilor zborului charter Munchen-Moscova, realizată pe 9 decembrie 2019. Potrivit publicației, Kateryna Tikhonova, Igor Zelenski, fiica lor în vârstă de doi ani, precum și două bone, o profesoară de pian și trei angajați ai Serviciului de Securitate al Președintelui Rusiei au zburat cu acest zbor.

Jurnaliştii au primit şi e-mailuri de la un angajat al Serviciului de Securitate al Preşedintelui Federaţiei Ruse, care ar fi garda de corp a Katerynei Tikhonova. Printre aceste documente se numără pașapoartele lui Tikhonov, Zelenski și ale fiicei lor.

Igor Zelenski nu are nicio legătură cu președintele Ucrainei. Provine dintr-o familie de militari și s-a născut în 1969 în Labinsk, Krasnodar Krai. El și fratele său și-au petrecut copilăria în Georgia, unde Igor Zelensky a absolvit Școala Coregrafică din Tbilisi și până la vârsta de 17 ani a fost considerat principalul talent al baletului georgian.

A ajuns la Academia Vaganova de Balet Rus din Sankt Petersburg, iar la 20 de ani era deja solist la Teatrul Mariinsky. A dansat la Opera Germană din Berlin, la Teatrul Regal din Londra, la Scala din Milano și la Teatrul Bavarez din Munchen.

De la 1 august 2016 până la 3 aprilie 2022, a fost director artistic al Baletului de Stat Bavarez. După izbucnirea războiului, Zelenski a trebuit să demisioneze din funcția de director artistic al Baletului de Stat Bavarez, aparent pentru că a refuzat să denunțe public agresiunea rusă.

Tikhonova ar fi insistat ca Zelensky să se întoarcă în Rusia. Sursele Meduza spun că Zelenski va lucra în Crimeea.

Jurnaliştii cred că relația dintre Igor Zelenski şi fiica lui Putin, Kateryna Tikhonova, a început probabil când acesta conducea trupa la Teatrul Muzical Stanislavsky şi Nemirovici-Danchenko din Moscova, în perioada 2011 - 2016.

Un angajat al teatrului și o sursă apropiată trupei de balet au declarat reporterilor că Tikhonova a început să participe la spectacole după ce Zelensky a început să lucreze la teatru.

Ajuns la disperare, un oligarh rus divorțează după 30 de ani de căsnicie

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel