Fane Văncică a fost reținut după ce polițiștii s-au sesizat din oficiu pentru că a bătut o femeie

Autorul articolului: Anca Murgoci |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Fane Văncică a fost reținut.

Fane Văncică a fost reținut pentru 24 de ore, după ce polițiștii s-au sesizat din oficiu pentru că a bătut o femeie.

Interlopul este cercetat în urma apariției pe TikTok a unor imagini în care acesta lovea o femeie. Deși în cazul respectiv nu a fost depusă nicio plângere în termenul legal, oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice. Faptele nu necesită plângerea părții vătămate.

Ce spune Poliția despre Fane Văncică

Poliția a emis, marți dimineață, un comunicat în legătură cu interlopul Fane Văncică. 

"În această dimineață, 27 septembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bărbatul bănuit de săvârșirea faptelor a fost condus la audieri, în baza unui mandat de aducere, în vederea continuării cercetărilor.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Capitalei.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4", se arată într-un comunicat emis de Poliție.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel