Excese șocante: Ciudățenii aruncate pe scenă în timpul concertelor

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
concert
concert

În timpul sezonului festivalurilor și concertelor de vară, bucuria și entuziasmul spectatorilor pot fi întrerupte în momentul în care unii dintre aceștia aruncă obiecte cu potențial periculos către artistul lor preferat.

Datorită temperaturilor ridicate din timpul verii, se poate observa că oamenii manifestă un comportament mai neobișnuit. Cu toate acestea, nu există nicio scuză pentru acțiuni care implică un potențial periculos. Recent, Harry Styles a avut parte de o experiență neplăcută în timpul unui spectacol, când un fan i-a aruncat ceva în ochi, punându-i în pericol vederea. Această situație nu a fost deloc amuzantă, dimpotrivă.

În același mod, și cântăreața Pink a fost ținta unui astfel de incident neplăcut. În timpul unui spectacol, cuiva i s-a părut potrivit să arunce cenușa umană pe scenă, rămășițele mamei sale decedate. Această acțiune șocantă a lăsat-o pe vedetă într-o stare de șoc. În etapa următoare a turneului, Pink a adresat o cerere publicului de a nu mai efectua astfel de gesturi.

„Nici nu știu ce să simt legat de acest lucru”, a spus Pink după ce un fan a aruncat cenușa mamei sale pe scenă. „Trebuie să zic că a fost o premieră!”, a continuat cântăreața să se destăinuie. Pe lângă acest moment inedit, Pink recunoaște că a mai primit din partea admiratorilor ei tot felul de alte obiecte în toată cariera ei – de la ursuleți de pluș, la flori și opere de artă realizate de fanii ei.

Este o modă veche în care fanii aruncă obiecte persoanle pe scenă. La concertele rock, fanele aruncau până și lenjeria lor intimă pe scenă, lucru destul de inofensiv, dar, în zilele noastre, s-a ajuns la obiecte care pot provoca răni fizice, cum a fost în cazul lui Harry Styles, care a fost lovit fix în ochi.

Harry Styles a primit și el alte obiecte, de-a lungul timpului, cum ar fi un kiwi aruncat de cineva din public în timp ce cânta. Acel fruct făcea referire la hitul vedetei cu numele „Kiwi”, dar, totuși, este un obiect consistent care putea face rău. „Nu m-a lovit direct acel kiwi și oricum prefer acest fruct decât o umbrelă, de exemplu, care să fie aruncată spre mine”, a dezvăluit Harry pentru BBC Radio 1.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel