Eminem domină topurile, Sabrina Carpenter detronată

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Ghici cine s-a întors? Eminem revine în forță, având cea mai mare săptămână de deschidere pentru un single din 2024 până în prezent, cu piesa „Houdini” devenind al 11-lea single oficial numărul 1 în Marea Britanie.

Aceasta este prima piesă extrasă de pe viitorul său al 12-lea album de studio, „The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)”, și marchează primul său succes în topurile britanice de la „Godzilla” din 2020, în colaborare cu regretatul Juice WRLD. „Houdini” urcă direct pe primul loc în topul britanic cu 104.800 de unități de clasament în această săptămână, inclusiv 13,3 milioane de stream-uri.

În plus, după o serie de colaborări de succes în topurile de specialitate, „Houdini” devine primul single solo al lui Eminem care ajunge pe primul loc în 19 ani, de la „Like Toy Soldiers” din 2005. „Houdini” marchează, de asemenea, cea mai mare săptămână de deschidere pentru fluxuri video (4 milioane) de la „Easy On Me” al lui Adele, din octombrie 2021 (4,58 milioane).

Ca și cum asta nu ar fi fost de ajuns, „Houdini” este oficial cea mai mare săptămână de deschidere a lui Marshall Mathers de când „Without Me” a debutat pe locul 1 în 2002. „Without Me” revine, de asemenea, în Top 40 pentru prima dată în 19 ani, ocupând locul 38 în această săptămână.

Obținând cea mai mare săptămână de deschidere pentru o piesă de la „Sprinter” a lui Dave și Central Cee, exact acum un an, „Houdini” îl aduce pe Eminem la egalitate cu Calvin Harris pe lista artiștilor cu cele mai multe piese numărul 1 în Official Singles Chart; fiecare având 11.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel