Eminem anunță un nou album și declară 'The Death of Slim Shady'

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Eminem
Eminem

Eminem va reveni în această vară cu albumul "The Death of Slim Shady".

Icoana rap-ului, în vârstă de 51 de ani, a împărtășit vestea în timp ce a apărut joi la 2024 NFL Draft în orașul său natal, Detroit, Michigan.

Shady a apărut alături de comisarul NFL, Roger Goodell, în momentul în care au dat startul reuniunii anuale de selecție a jucătorilor.

A circulat un trailer cu un fals reporter care anunța "moartea" lui Slim Shady, alter ego-ul lui Eminem.

Ei au spus: „Prin versurile sale complexe și adesea criticate, cu rime care răsucesc limba, antieroul blond cunoscut sub numele de Slim Shady nu a dus lipsă de dușmani.”

Colegul său rapper, 50 Cent, a spus: „Nu este un prieten, este un psihopat.”

Reporterul a continuat: „Aceleași versuri nepoliticoase și aceleași pozne controversate s-ar putea să fi dus în cele din urmă la dispariția sa. Fiți alături de mine în timp ce recreăm evenimentele care au dus la uciderea lui Slim Shady.”

Eminem a distribuit clipul pe Instagram, împreună cu titlul albumului și fereastra de lansare din vara anului 2024.

Ultimul album al lui Shady a fost „Music to Be Murdered By” din 2020. Între timp, Eminem tocmai a sărbătorit 16 ani de abstinență. Interpretul hitului 'Lose Yourself' a marcat această piatră de hotar împărtășind într-o postare pe Instagram o fotografie în care apare ținând în mână cipul de 16 ani pe care l-a primit de la grupul său de sprijin.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel