Elon Musk: Următorul candidat la Casa Albă va trebui să dezbine mai puțin decât Trump. Măsură de reparație, propusă pentru fostul președinte

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Economie

Elon Musk a declarat joi că viitorul președinte de la Casa Albă va trebui să unească mai mult decât a făcut-o Donald Trump.

Musk, în vârstă de 50 de ani, și-a împărtășit opinia pe Twitter, companie pe care urmează să o dețină după ce a primit aprobarea, luna trecută, de la consiliul de administrație al platformei de socializare pentru a prelua Twitter în schimbul a 44 de miliarde de dolari.

”Chiar dacă cred că un candidat care să dezbine mai puțin ar fi mai potrivit în 2024, tot cred că Trump ar trebui să aibă acces pe Twitter”, a scris miliardarul.

Musk  a continuat, fiind de părere că președintele Joe Biden nu are un cec în alb de la alegători.

„Greșeala lui Biden este că crede că a fost ales pentru a transforma țara, dar de fapt toată lumea dorea doar mai puțină dramă”, a scris el.

După ce a făcut anunțul că va cumpăra Twitter, Musk a spus că va reduce restricțiile de moderare și a făcut aluzie la taxarea companiilor pe platforma de socializare. Musk a mai spus că plănuiește să transforme sediul companiei într-un loc pentru persoane fără adăpost. 

Trump a fost interzis definitiv de pe Twitter după revoltele de la Capitoliu din ianuarie anul trecut „din cauza riscului de incitare la violență”, a spus compania.

Cofondatorul Twitter Jack Dorsey a spus că compania a „greșit” când l-a interzis Trump.

„În general, interdicțiile permanente sunt un eșec al nostru și nu funcționează”, a spus fostul CEO-ul.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel