Elon Musk a primit în liniște al 12-lea copil în acest an, al treilea cu Shivon Zilis

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Elon Musk a primit în liniște la începutul acestui an copilul nr. 12, al treilea cu Shivon Zilis
Elon Musk a primit în liniște la începutul acestui an copilul nr. 12, al treilea cu Shivon Zilis

"Toți prietenii și familia noastră știu. Neemiterea unui comunicat de presă, care ar fi bizar, nu înseamnă "secret"", a spus Musk despre nașterea celui mai nou copil al său.

Elon Musk a devenit tată din nou.

Fondatorul în vârstă de 52 de ani al Tesla a adăugat discret un nou membru în familie la începutul acestui an împreună cu directorul de proiecte speciale de la Neuralink Corp, Shivon Zilis.

Musk a confirmat știrea pentru Page Six. "În legătură cu „născut în secret”, acest lucru este, de asemenea, fals", a declarat el. "Toți prietenii și familia noastră știu."

"Absența unui comunicat de presă, care ar fi bizar, nu înseamnă „secret”", a adăugat proprietarul X Corp.

Sexul și numele celui mai mic copil al lui Musk sunt necunoscute în prezent.

Musk și partenerii săi încearcă să protejeze intimitatea copiilor lor. În septembrie 2023, Grimes, mama a trei dintre copiii lui Musk, a publicat o declarație pe fostul X (fostul Twitter), pledând pentru respectarea intimității copiilor săi și ai lui Musk.

În această postare lungă, ea a abordat mai multe titluri recente despre co-părintirea cu CEO-ul Tesla și a confirmat liniștit faptul că au avut împreună al treilea copil, fiul Techno, puțin timp după ce Musk a avut alți copii cu Zilis.

"Hey, prefer să nu mai alimentez acest ciclu de presă, dar vreau să reduc intensitatea narațiunii în acest moment", a scris Grimes pentru a începe mesajul ei.

Referindu-se la relația cu Zilis, Grimes a continuat: "Am avut o discuție lungă și așteptată cu Shivon în cele din urmă."

În timp ce sublinia că nu este vina lui Zilis în circumstanțele lor, ea a rugat fanii: "Vă rog, nu fiți supărați pe ea! Ne respectăm reciproc și suntem încântați să devenim prieteni și să creștem copiii împreună."

Musk și-a primit primul copil, un băiat pe nume Nevada Alexander, cu prima sa soție, Justine Wilson, în 2002. Copilul a murit la vârsta de 10 săptămâni din cauza sindromului morții subite a sugarului (SIDS).

Wilson a avut apoi gemenii Vivian Jenna și Griffin prin fertilizare in vitro în 2004, iar tripleții Kai, Saxon și Damian au urmat în 2006.

Primul copil împreună al lui Musk și Grimes, X Æ A-Xii, s-a născut în mai 2020.

Apoi au venit în secret gemenii Strider și Azure cu Zilis în noiembrie 2021. Un an mai târziu, Grimes a dezvăluit pentru Vanity Fair că a primit o fetiță cu Musk prin intermediul unei mame surogat în decembrie 2021 pe nume Exa Dark Sideræl.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel