Elon Musk a fost surprins sărutând "femeia visurilor" cu caracteristici care nu se regăsesc la un om normal

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Elon Musk a fost surprins sărutând "femeia visurilor" cu caracteristici care nu se regăsesc la un om normal
Elon Musk a fost surprins sărutând "femeia visurilor" cu caracteristici care nu se regăsesc la un om normal

Imaginile despre care se spune că îl arată pe Elon Musk îmbrățișându-și "viitoarea soție" cu "personalitatea și caracteristicile" perfecte nu sunt chiar ceea ce par a fi - roboții funcționează cu energie solară și au senzații senzoriale umane

Imaginile cu Elon Musk sărutând o "femeie de vis" cu "caracteristici care nu se regăsesc la o persoană normală" au devenit virale - dar imaginile nu sunt chiar ceea ce par la prima vedere.

Daniel Marven, CEO al KESharp Co, a împărtășit "fotografii" cu mogulul miliardar al tehnologiei care pare să sărute o femeie umanoidă numită Catnilla.

Marven a declarat că Elon a putut fi văzut cu "viitoarea sa soție" în imaginile generate de inteligența artificială, cu tipul de "personalitate și caracteristici la care visează".

3. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2023-05-22-at-10-44-04_27547300.jpg)

El a confirmat că funcționează prin "energie solară" fără încărcare și este dotată cu opțiuni senzoriale care o pot face să simtă emoții - tristă sau fericită.

Se spune că umanoidul robotic are o mentalitate echilibrată și interactivă și este capabil să alerteze dacă se află într-o situație de criză sau dacă se confruntă cu orice fel de nevoie sau stres psihologic.

Vestea vine după ce Tesla a dezvăluit primul său robot umanoid Optimus în cadrul Zilei AI din septembrie anul trecut, care ar costa mai puțin de 20.000 de dolari pe piață.

În cadrul evenimentului au fost prezentate două prototipuri, primul fiind Bumble C.

Acesta este prima versiune a robotului și a fost dezvoltat cu actuatori "semi-dezbrăcați" și a servit drept banc de testare pentru primul robot Tesla dezvoltat cu piese proprii.

1. -imagine fara descriere- (elon-muskk_49126100.jpg)

Cu toate acestea, Tesla a prezentat prima generație a robotului Optimus după demonstrația Bumble C.

4. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2023-05-22-at-10-46-45_51379500.jpg)

Printre caracteristicile specifice ale lui Optimus se numără un pachet de baterii de 2,3 kWh, despre care producătorul auto susține că ar trebui să fie bun pentru aproximativ o zi de muncă.

Deși ambele versiuni nu au putut face prea multe pe scenă, în afară de a saluta mulțimea și au trebuit să fie cărate înapoi de angajați.

Există o recunoaștere și o conștientizare din ce în ce mai mare a faptului că impactul potențial al IA asupra umanității în viitorul apropiat trebuie analizat cu atenție.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel