Elias Charalambous, antrenorul FCSB, replică pentru Gigi Becali? "Cred că munca mea şi a lui Pintilii ar trebui să fie mai apreciată"

Autorul articolului: Florin Ravdan |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, comentând eliminarea din Conference League, că nu trebuie distrus tot ce s-a construit până acum pentru că formaţia sa a pierdut un meci din cele opt disputate în actualul sezon.


"Eu cred că munca noastră, a lui Pintilii şi a mea, ar trebui apreciată un pic mai mult, pentru că aud vorbindu-se că nu am făcut anumite lucruri. Nu, am făcut multe lucruri bune aici. Sigur, nu suntem Dumnezeu să facem totul perfect, sunt lucruri unde trebuie să ne îmbunătăţim. Noi credem însă că dăm totul şi vom continua să muncim la fel. Dacă am făcut unele greşeli, ele fac parte din fotbal. Nimeni nu e perfect. E normal ca patronul să critice, are emoţiile lui, are ideile lui despre jocul echipei... am spus, nu suntem perfecţi. Eu sunt obişnuit cu aceste critici, dacă nu eşti puternic cât să suporţi aceste critici, înseamnă că nu poţi lucra la o echipă mare. Munca noastră ar trebui apreciată mai mult, de toată lumea. Pentru că până acum, în 8 meciuri avem 6 victorii, 1 egal şi o înfrângere cu o echipă (n.r. - FC Nordsjaelland) care cred că poate fi campioană în Danemarca, deci o echipă de nivel înalt. Şi veţi vedea că această echipă va vinde în viitor jucători pe multe milioane de euro. Aşa că nu cred că trebuie să distrugem tot ce am construit până acum pentru că am pierdut o dată în opt meciuri", a spus tehnicianul cipriot, conform Agerpres.

El a negat zvonurile conform cărora Mihai Pintilii intenţionează să demisioneze după eliminarea din Conference League: "Am auzit şi eu aceste zvonuri, dar nu am fost informat de Pintilii despre aşa ceva. Vorbim zilnic, poate a fost o discuţie a lui cu cineva, poate ceva emoţional imediat după meci. Dar el nu a plecat, el este acum în vestiar, suntem gata să pregătim antrenamentul".

Charalambous i-a atenţionat pe jucătorii săi să fie concentraţi pe meciul cu Poli Iaşi, o echipă care a făcut probleme multor adversari în actuala ediţie a Superligii.

"Ratarea calificării a trecut, a fost un meci în care doar una dintre echipe putea merge mai departe. Din păcate nu am fost noi, însă asta este în trecut, acum ne concentrăm pe campionat. Nu trebuie să ne uităm înapoi, ci doar înainte. Asta este tot. Ne întoarcem la meciurile din campionat cu acest meci în care întâlnim o echipă bună. Poli Iaşi a făcut probleme multor echipe, a câştigat în deplasare cu Farul... aşa că nu va fi uşor. Trebuie să fim concentraţi şi determinaţi, să arătăm cele mai bune calităţi ale noastre pentru că numai aşa putem câştiga mâine. Eu cred în jucătorii mei, în calităţile lor şi consider că totul va depinde de noi. Avem nevoie de aceste trei puncte. Avem un început foarte bun de campionat, poate cel mai bun al acestei echipe în ultimii ani. Avem 4 victorii în 4 meciuri, deci e un start perfect. Avem o echipă bună, suntem o familie aici şi am încredere în viitorul acestei echipe", a explicat el.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel