Ele sunt cele mai norocoase semne zodiacale chinezești. Vor avea parte de surprize, până la sfârșitul săptămânii

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa foto: freepik.com
Sursa foto: freepik.com

Norocul îi favorizează pe cei care știu să învețe din victoriile și din înfrângerile lor. Cinci semne zodiacale chinezești vor avea cel mai mult de câștigat în această săptămână.

1. Șarpe

Norocul tău din această săptămână are o calitate clandestină. Soarta nu vrea să-ți strice surpriza și de aceea refuză să se arate deschis. Ai încredere. Ești în fruntea listei norocoșilor dintr-un motiv frumos. Odată ce se va concretiza, vei avea lacrimi de bucurie în ochi.

Dacă te simți chemată, adaugă culoarea verde în viața ta în această săptămână prin ținutele pe care le porți, prin plantele botanice pe care le așezi într-o vază sau chiar prin mâncarea pe care o consumi. Verdele îți poartă noroc în această perioadă, în plus te va ajuta să rămâi cu picioarele pe pământ și să ai răbdare în timp ce destinul își face magia în spatele scenei.

2. Cal

Dacă te căsătorești în această săptămână, nu puteai alege o perioadă mai prielnică! Această energie norocoasă îi va binecuvânta, de asemenea, pe aceia dintre voi care vor să își ducă relațiile la nivelul următor, fie că este vorba de o cunoștință care devine prietenă sau de un iubit care devine partener de viață.


Dacă te simți chemat, meditează în aer liber cel puțin o dată în această săptămână. De preferință când bate vântul, mesajele intuitive vor curge către tine atunci când o faci. Asigură-te doar că ești cald și confortabil dacă afară este frig sau că porți ceva care te face să te simți bine și ușor dacă este o căldură sufocantă.


3. Iepure

Norocul tău în această săptămână este puternic. Poți literalmente să-ți manifești dorințele din aer dacă te apleci asupra puterilor tale și nu te îndoiești de această abilitate. Dacă acest lucru este dificil pentru tine (mai ales dacă ai probleme cu anxietatea sau gândirea excesivă), atunci scrie-ți dorințele pe o foaie de hârtie și leagă-o în jurul unei lumânări albe înainte de a aprinde fitilul. Ritualul vă va ajuta să rămâneți cu picioarele pe pământ. Asigură-te doar că respecți măsurile de siguranță împotriva incendiilor!

De asemenea, intuiția ta poate fi foarte accentuată în această săptămână. Astfel, te va conduce la experiențe uimitoare și la mult mai multe întorsături norocoase.

4. Capra

Norocul tău din această săptămână are un aspect înstelat. Așa că, dacă ești o persoană influentă în social media, o figură publică sau cineva a cărui carieră/viață depinde de faimă, nu fi surprins când norocul te blazează și te ajută să duci totul la următorul nivel. Sunteți pregătiți pentru asta. Credeți în asta!

Unii dintre voi ar putea dori să jubileze în fața dușmanilor când se întâmplă acest lucru, dar încercați să vă stăpâniți acest impuls. Concentrându-vă pe persoanele și emoțiile nepotrivite vă va otrăvi norocul. Nu-l risipiți!

5. Bou

Norocul tău din această săptămână are o calitate neconvențională. Te va ajuta să deschizi calea de cea mai mică rezistență către visele tale mari. Așa că nu pune la îndoială acest noroc și loviturile intuitive pe care ți le aduce. Da, îi vei deruta pe unii oameni cu planurile și deciziile tale, dar asta pentru că ei nu știu că aceasta este calea de cea mai mică rezistență.

De asemenea, nu încerca să îi aduci și pe alții alături de tine în această călătorie norocoasă. Doar oamenii egoiști se așteaptă să te gândești mai întâi la ei, când nici măcar nu ai trecut tu însuți linia de sosire! Lasă-ți intuiția să te ghideze în această privință.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel