Ed Sheeran nu mai folosește acest obiect din 2015. Ghicești despre ce este vorba?

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: Facebook
Sursa: Facebook

Ed Sheeran continuă să își uimească fanii. Artistul a revenit în forță, iar piesele lui domină toate topurile la nivel mondial. Ed este în centrul atenției mai mult ca niciodată și, în timp ce unii ar face orice pentru celebritatea lui, Sheeran pare că nu a tânjit niciodată după asta.

Ed Sheeran a fost și va fi mereu unul dintre cei mai buni artiști ai lumii. Acesta lansează hit după hit și se poate lăuda cu miliarde de vizualizări pe Youtube. Totuși, deși este pe val mai mult ca niciodată, lui Sheeran îi place să stea retras și să nu epateze în fiecare minut al zilei. Modest din fire, Ed a preferat să trăiască o viață obișnuită alături de iubita și de fetița lor și a rupt orice conexiune cu lumea care îi perturba acest confort.

Nick Cannon își cere scuze în fața oamenilor! Ce anunț a făcut

Invitat recent în podcastul lui Ben Clymer, Ed Sheeran a recunoscut că nu are telefon mobil de mai bine de 7 ani. Încă din 2015, artistul a decis să stea departe de tehnologie și să își găsească refugiul în procesul de creație.

„Mă simțeam copleșit și trist pe vremea când aveam telefon. Îmi petreceam tot timpul pe el. Mi-am propus să renunț la el și asta am și făcut. Mă folosesc de email. La câteva zile, mă așez la laptop și îmi deschid email-ul. Răspund la 10 email-uri, am apăsat butonul „send” și apoi am închis laptopul. După asta, mă întorc la viața mea și chiar mă simt mai bine”, a spus Sheeran.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel