Ed Sheeran își mărește venitul cu 10 milioane de lire sterline: Nu pun prea mult preț pe BANI

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Ed Sheeran va avea concert în România în luna august 2024. Când vor fi disponibile biletele /Facebook
Ed Sheeran va avea concert în România în luna august 2024. Când vor fi disponibile biletele /Facebook

Imperiul lui Ed Sheeran a ajuns la un nivel impresionant de cifră de afaceri. Potrivit informațiilor de la The Mirror, artistul și-a majorat venitul anual cu 10 milioane de lire sterline, în urma câștigurilor de 89 de milioane de lire sterline din vânzările de muzică și contracte de publicitate începând din 2019.

Aceste cifre impresionante nu includ însă încasările a jumătate din cele 90 de concerte programate în cadrul turneului mondial din ultimele 12 luni, nici veniturile provenite din vânzările albumelor "Subtract" și "Autumn Variations".

Ed Sheeran, acum în vârstă de 32 de ani, a lansat cel de-al șaptelea album de studio, "Autumn Variations," pe 29 septembrie. O sursă a dezvăluit că: "Ed devine tot mai influent. Este una dintre cele mai mari vedete de pe planetă, iar cifrele nu pot decât să confirme acest lucru," conform Daily Mail.

Cântărețul a explicat într-un interviu că pentru el banu nu sunt importanți și că: ”Prețuiesc mai mult prietenii și familia, să fie ei bine”, a spus artistul.

Noul său album, Autumn Variations, a divizat însă criticii. Acesta a venit la doar patru luni după Subtract, care este o reflectare asupra durerii și depresiei care l-au încercat în urma problemelor de sănătate ale soției sale și a morții prietenului său Jamal Edwards.

În contrast, Autumn Variations își îndreaptă atenția asupra prietenilor săi. Ed Sheeran a dezvăluit că a scris unele melodii din perspectiva lor, altele din a lui proprie, ”pentru a surprinde modul în care ei și cu mine priveam lumea în acel moment”.

Ed Sheeran are încă o surpriză pentru fanii săi: cantautorul a lansat și un album bonus live. Autumn Variations (Fan Living Room Sessions) este disponibil acum.

Cel mai recent album live al lui Sheeran este exact ceea ce spune că este: înregistrări în care acesta cântă celor mai noi melodii ale sale în casele fanilor săi. 

Sheeran a lansat chiar și videoclipuri din aceste 14 spectacole restrânse. Un teaser trailer îl prezintă pe Sheeran bătând la ușile unor fani care au avut colosalul noroc de a-l găzdui pe celebrul cântăreț în sufrageriilor lor pentru câte un mini concert.

O parte din încasările obținute atât din Variations, cât și din versiunea Fan Living Room Sessions vor merge către Save the Music. Videoclipurile live vor fi singurele oferite pentru acest ciclu de albume, deoarece Sheeran a declarat că a dorit să renunțe la marile lansări cu care este obișnuit.

Starul a făcut aceste vizite la domiciliu în timp ce se afla în etapa nord-americană a turneului său Mathematics Tour, care tocmai s-a încheiat. Această deplasare a urmat lansării celuilalt album al său din 2023, - (Subtract), unde a lucrat pentru prima dată cu Aaron Dessner de la The National. Autumn Variations demonstrează buna colaborare dintre Sheeran și Dessner. Cei doi au lucrat împreună la cel mai recent album al lui Sheeran, cu excepția unei piese pe care au realizat-o împreună cu Bryce, fratele lui Dessner. Acest album este, de asemenea, primul pe care Sheeran îl lansează pe propriul său imprint, Gingerbread Man Records.

La ora actuală. Sheeran are o avere netă de peste 200 de milioane de dolari.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel