Echipa de avocați a Madonnei contraatacă la procesul de acțiune colectivă

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: Madonna, Facebook
Sursa: Madonna, Facebook

Echipa de avocați a Madonnei a ripostat în legătură cu un proces colectiv intentat împotriva cântăreței.

Avocații divei pop au calificat plângerea referitoare la întârzierea Madonnei pe scenă la concertele sale drept o „campanie de hărțuire” și, potrivit rapoartelor, au subliniat că nu au ajuns la nicio înțelegere cu reclamanții.

Săptămâna trecută, reprezentanții legali ai Madonnei au răspuns la acțiunea colectivă, determinându-i pe reclamanți, Michael Fellows și Jason Alvarez, să susțină că ar fi ajuns la un acord cu cântăreața "Material Girl".

Reprezentantul legal al Madonnei, în vârstă de 65 de ani, a cerut unui judecător să anuleze o notificare de înțelegere depusă de avocatul reclamantului. Deși au recunoscut că au purtat discuții cu reprezentanții legali ai reclamantului, au susținut că notificarea de tranzacție este falsă, descriind-o drept o „campanie de hărțuire” și o încercare de a obține bani.

Judecătorul a fost de acord cu cererea avocatului Madonnei, precizând că nu s-a ajuns la nicio înțelegere, ceea ce înseamnă că procesul va continua.

Principalul argument al Madonnei împotriva procesului este că fanii adevărați ar ști că Madonna întârzie frecvent la apariția pe scenă.

„Dacă un fan este suficient de familiarizat cu istoria concertelor Madonnei pentru a ști că spectacolele ei durează două ore și cincisprezece minute, acel fan ar ști cu siguranță că Madonna urcă de obicei pe scenă mult după ora la care a fost vândut biletul pentru eveniment (după un număr de deschidere, o tranziție de set și așa mai departe) și cântă până târziu în noapte”, au scris ei ca răspuns la afirmația inițială.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel